Dekan Lukša Lulić izabran u zvanje docenta

19. lipnja 2018.
Dekan Poslovnog veleučilišta Zagreb, dr. sc. Lukša Lulić, odlukom Fakultetskog vijeća Fakulteta ekonomije i turizma „Dr. Mijo Mirković“ Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli koja je donesena na redovitoj sjednici dana 30. svibnja 2018., izabran je u naslovno znanstveno-nastavno zvanje docenta, za područje društvenih znanosti, znanstvenog polja ekonomije.


Dr.sc. Lukša Lulić diplomirao je i magistrirao na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, te doktorirao 2011. na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Rijeci na temu “Integrirani sustav upravljanja kvalitetom i konkurentnost nafte i naftnih proizvoda Europske unije”. Znanstveno zvanje znanstvenog suradnika stekao je 2015. godine.

Dekan Lukša Lulić uspješno vodi naše veleučilište od 2014. godine (donedavno VPŠZ), sada u drugome mandatu, a osnovni cilj mu je jačanje strategije razvitka. Do dolaska na funkciju dekana PVZG obavljao je niz menadžerskih funkcija u privatnom i javnom sektoru, na području energetike. Autor je ili koautor niza znanstvenih i stručnih radova, te je sudjelovao na brojnim međunarodnim i regionalnim konferencijama, posebno onim vezanim uz problematiku energetike.

Čestitamo Dekanu na znanstvenom napredovanju!