Humanitarna akcija Visoke poslove škole Zagreb za udrugu „Mali zmaj“

15. prosinca 2017.

U ovo blagdansko vrijeme Visoka poslovna škola Zagreb započela je s humanitarnim projektom sakupljanja božićnih poklona za udrugu “Mali Zmaj”, nastalim od strane studenata Visoke poslovne škole Zagreb te Kreativnog odjela 3sto7. Cilj projekta je širenje pozitivnih vrijednosti, pomaganje onima koji imaju najmanje te stavljanje osmjeha na lica najmlađih. Ukrašene kutije koje čekaju vaše donacije nalaze se kraj referade, a projekt zaključujemo ovaj utorak (19. prosinca) - iskoristimo najbolje ovih par dana i pokažimo veliko humanitarno srce VPŠZ-a!

Udruga “Mali Zmaj” djeluje od 2009. godine te se bavi sakupljanjem raznih donacija za poboljšanje kvalitete života siromašne i nezbrinute djece. Iza sebe ima niz uspješnih projekata kao što su “Čokoladni smiješak”, “Pisma Djedu zmaju” i “Vila rođendanka”, a članovi su aktivni kroz cijelu godnu. Osim za štićenike svoje udruge, "Mali Zmaj" također prikuplja donacije za djecu iz domova, azilante i socijalno ugrožene u suradnji sa srodnim udrugama poput “Betlehem Zagreb”, “Građanska inicijativa Are You Syrious”, “Gledati srcem”, “Naš san, njihov osmijeh” i mnoge druge.

Akcija traje do utorka, 19. prosinca!

Zaokupljeni raznobojnim lampicama, šarolikom ponudom koja okružuje grad te nošeni radosnim emocijama skorašnjih praznika često zaboravimo na onu drugu stranu. Stranu koja naš najobičniji dan doživljava kao luksuz, koja nema puno, a traži još manje i koja na adventsko vrijeme gleda kao na samo još jedno razdoblje u godini. Svako dijete zaslužuje se osjećati posebno, svako dijete zaslužuje ono malo božićne čarolije i svako dijete zaslužuje biti sretno na Božić.

Upravo iz tog razloga, odlučili smo još malo produžiti našu akciju. Neizmjerno zahvalni svima koji su se već odazvali, vjerujemo da možemo još više i bolje. Pokažimo svoju humanitarnu stranu, svoju empatiju i ljudskost te koliko veliko srce ima Visoka poslovna škola Zagreb. Jedna čokolada, tehnička ili labelo nama nemaju preveliku vrijednost a nekome mogu biti cijelo bogatstvo. Dođite, donirajte neku sitnicu i zajedno uljepšajmo blagdane svima!

Napisali i snimili studenti Menadžmenta i produkcije u kulturi