Poslovno veleučilište Zagreb i službeno predstavljeno na Vijeću studenata veleučilišta i visokih škola RH

11. lipnja 2018.
Na sjednici Vijeća studenata veleučilišta i visokih škola Republike Hrvatske koja je održana na Veleučilištu VERN’, Branimir Pušetić, predsjednik Studentskog zbora PVZG, službeno je predsjedništvu i nazočnim članovima vodstva priopćio novost kako je Visoka poslovna škola Zagreb izrasla u Poslovno veleučilište Zagreb te da je PVZG u ovoj godini dobio i priznanje Superbrands Croatia 2017-2018 za koje je, uz više od deset godina tradicije u obrazovanju, velikim dijelom zaslužna kreativna marketinška kampanja sa sloganima Kultura means business i Upiši karijeru.


“Drago mi je što smo ovom sjednicom proslavili rast Visoke poslovne škole Zagreb u Poslovno veleučilište Zagreb, posebno jer je to nakon Veleučilišta u Bjelovaru već druga sastavnica našeg Vijeća koja je proširila svoje kapacitete unutar posljednjih godinu dana. Ovakvim primjerima dokazujemo potrebu i ulogu veleučilišta i visokih škola u Republici Hrvatskoj….”, istaknula je među ostalim predsjednica Dora Miketek i time uputila čestitke kolegama.

 „Čestitam PVZG na rastu, a posebice na Superbrands nagradi koja je pravi dokaz diferencijacije, emocije i kvalitete!”, pohvalio je PVZG Ivan Biošić,.voditelj Ureda za odnose s javnošću Vijeća studenata.

“PVZG će nastaviti raditi na unapređivanju studijskih program te uspostavljanju i jačanju čvrste pozicije na akademskom tržištu.”, za kraj je naglasio Branimir Pušetić, predsjednik Studentskog zbora PVZG.

Slijedeća sjednica Vijeća studenata VIVŠ RH će se održati, 29. lipnja 2018. na Poslovnom veleučilištu Zagreb kako bi proslavili ovaj napredak i prigodno se družili. 

Čitavu informaciju  možete pročitati na linku VIVŠ RH: http://www.vijecestudenata.com/20180608-pvzg-clanica-postala-veleuciliste/