Image Alt

Newsletteri vrijedni čitanja i pretplaćivanja

Newsletteri vrijedni čitanja i pretplaćivanja

Još nemaš popis svojih omiljenih newslettera? Vrijeme je da počneš informacije crpiti i na ovaj način. Donosimo ti izbor odličnih primjera koje ćeš s nestrpljenjem iščekivati u svom pretincu.

Think With Google

Želiš znati sve novitete i zanimljive informacije vezane uz najpoznatiju tražilicu Google? Pretplati se na Think With Google. Očekuje te puno kvalitetnih podataka, informacija i inspiracije! Najbolja stvar je to što newsletter možeš u čas posla prilagoditi industriji i platformi na kojoj radiš. Od zanimljivih case studyja, korisnih alata, trendova u ponašanju potrošača dijeli te samo jedan subscribe.

Skift

Postoji li nešto toliko inspirativno i magično kao što su putovanja? Možda ne možeš ovaj tren obići cijeli svijet, no uz Skift newsletter možeš biti u toku sa svim novostima i informacijama. Super je što je zbilja personaliziran. Sve što trebaš napraviti je poklikati kratki obrazac, a svaki dan (ili tjedan) na tvoju e-mail adresu stići će svježe wunderlust informacije.

Product Hunt

Jedan definitivno nesvakidašnji newsletter je Product Hunt. Koliko god biti informirani, zapravo ne znamo ni desetinu svih digitalnih proizvoda koji danas postoje. Ovaj newsletter omogućit će ti da u tvoj e-mail sandučić pristigne lista onih najpopularnijih i to svaki dan. Vjerujemo da će ti ovo može biti itekako korisno i praktično.

Programing for Marketers

Pitaš se kakve veze programiranje ima s marketingom? Zapravo se putevi ove dvije velike industrije sve više isprepliću. Ovaj neobičan newsletter zapravo je tečaj od 14 dana dizajniran tako da te nauči programerskim vještinama, a sve u svrhu toga da poboljšaš svoja marketinška znanja. Nije li to odlično?

Marketing Day

Toliko toga se mijenja na dnevnoj bazi da ti se čini kako je teško popratiti sve? Pretplati se na Marketing Day newsletter! Tako ćeš putem e-maila zaprimiti sve profesionalne informacije o razvoju, novostima i zanimljivim analizama u svijetu digitalnog marketinga.

Smashing Magazine

Želiš li postati pravi marketinški stručnjak, morat ćeš znati i ponešto o web dizajnu, pa tako i o programerskoj pozadine te priče. Ovaj newsletter pružit će ti sva potrebna znanja i novitete kada su u pitanju CSS, responzivni dizajn i slične teme. Odličan je kako za dizajnere i programere, tako i za marketinške stručnjake koji žele usavršiti svoja znanja.