Image Alt

Online tečajevi za svakog studenta

online tečajevi

Online tečajevi za svakog studenta

Znanja nikad ne može biti previše, zar ne? Ako i ti spadaš u grupu onih koje pokreće konstantna želja za učenjem novih stvari, onda se svakako okreni „svemogućem“ internetu i razmisli o nekom online tečaju. Saznaj koji su zanimljivi online tečajevi i odaberi nešto za sebe.

online tečajevi su ozbiljni 

Neki online tečajevi imaju strogo zakazane datume početka i kraja, a neki su fleksibilni. Neki traju do četiri, a neki i do osam tjedana. Međutim, svakom tečaju, ako ga uspješno želiš proći, moraš pristupiti jednako ozbiljno kao i svome fakultetu. Od tebe će se zahtijevati neki angažman, a materijale ćeš dobivati najčešće u obliku videopredavanja. Evo neki tečajevi koji će ti po završetku moći obogatiti CV, a možeš ih pronaći na www.coursera.org

In the Studio: Postwar Abstract Painting

Ovaj tečaj namijenjen je svim kreativcima, ali i zaljubljenicima u kulturu i umjetnost koje zanima kako su neki od najvećih umjetnika 20. stoljeća stvarali svoja djela. In the Studio: Postwar Abstract Painting dat će ti uvid u dubinu samog umjetničkog procesa stvaranja. Kroz demonstrature rada u studiju i virtualne šetnje galerijama moći ćeš bolje shvatiti, i to iz prve „virtualne“ ruke umjetničke ideje modernih likovnih umjetnika.

Tečaj je koncipiran i tako da se svaki umjetnik i njegovo stvaralaštvo tumači u povijesnom kontekstu, u društveno-političkim strujanjima vremena u kojem je živio i slično. Ako si još k tomu prava umjetnička duša koja tu i tamo i sama nešto naslika, moći ćeš priložiti i neke svoje apstraktne uratke. Kroz panel diskusije, predavanja i primjere, u tečaju postoje i česti kvizovi zahvaljujući kojima ćeš utvrditi svoje znanje.

Teach English Now! Second Language Reading, Writing, and Grammar

Koliko jezika znaš, toliko ljudi vrijediš – govorili su stari Latini. Ti možda nisi poliglot, ali svakako razmisli o usavršavanju jezika koje govoriš, i to do te razine da stekneš onu tako željenu C2 razinu. Za početak bi najjednostavnije bilo da počneš s – engleskim. U tome će ti jako puno pomoći baš ovaj tečaj.

Sjajan je jer je namijenjen i profesorima engleskog jezika koji mogu naučiti sve o taktikama pomoću kojih će njihovi učenici napokon „na kraj izaći“ i s gramatikom i pisanjem i s čitanjem engleskog jezika. Probaj, zabavno je!

Brand Management: Aligning Business, Brand and Behaviour

Zanima te marketing? Onda je ovo pravi tečaj za tebe. Nauči kako stvoriti brend koji će se isticati u moru sličnih. Nauči koliko je bitan vizualni, a koliko tekstualni identitet i zašto jedan bez drugoga apsolutno nikako ne mogu. U ovom intenzivnom tečaju dobit ćeš priliku naučiti kako razvijati neki brend i iznutra, ali i izvana. Kako mjeriti „zdravlje“ brenda, kako ga učiniti fleksibilnim, a u istom trenutku i nepromjenjivim?

Jednostavno, sve što trebaš nadograditi sa svog fakultetskog obrazovanja, nadogradit ćeš upravo zahvaljujući ovom tečaju.