Image Alt

Vodič kroz zanimljive podcaste o komunikaciji

pvzg podcast

Vodič kroz zanimljive podcaste o komunikaciji

Zanima te PR i svoju karijeru želiš graditi u tom smjeru? Naćuli uho, poslušaj pokoji podcast i pronađi korisne informacije, trendove i novosti u industriji.

Talking Points

Svoju dozu vijesti o događanjima u području odnosa s javnostima, komunikacija, marketinga i društvenih mreža otkrit ćeš u ovom mjesečnom podcastu. Voditelji Arik Hanson i Kevin Hunt pružit će ti dobar pregled svih zbivanja i tema za koje moraš znati. Osim toga, moći ćeš poslušati i intervjue s ekspertima ove industrije. Ako ti je tjedno slušanje podcasta prevelika obaveza, ove će ti epizode predstavljati idealnu dozu informiranja.

Marketing Smarts

Vjerojatno već znaš da marketing i PR često usko surađuju. Kako bi ti obje strane bile jasnije, kreni pratiti ovaj podcast. Osim što ćeš biti u toku sa svim novitetima u industriji, dobit ćeš i uvid u kreativnost u marketinškom duhu. Ovaj podcast izlazi jednom tjedno i traje svega 30 minuta, a iz njega ćeš izvući korisno znanje i savjete stručnjaka.

Inside PR

Tri stručnjaka u području PR-a, Gini Dietrich, Joseph Thornley i Martin Waxman, jednom tjedno izbacuju podcast o kontroverznim i provokativnim problemima, intervjuiraju ludo zanimljive goste i često se referiraju na komentare svojih slušatelja. Naučit ćeš ponešto o kriznoj komunikaciji, društvenim mrežama i upravljanju reputacijom. Što je najbolje, imat ćeš stvarne primjere jer svojim podcastom ovaj trojac pokriva vruće, aktualne teme i događaje.

PR Week Review

Ako već volontiraš ili radiš u području PR-a i želiš dodatno proširiti svoje znanje, svidjet će ti se ovaj podcast. Imaš priliku slušati o novostima u industriji, posljednjim važnim naslovima i komunikacijskim pričama sa samog vrha odnosa s javnostima. Jednom tjedno posveti vrijeme slušanju intervjua, priča i mišljenja najboljih stručnjaka ove industrije.

Young PR Pros

Imamo preporuke i za one koji tek startaju u svijetu PR-a! Young PR Pros je podcast namijenjen upravo početnicima. Odlična je stvar što će ti ponuditi potpuno drugi kut gledišta na pojedine teme. Tako ćeš, malo po malo, imati priliku shvatiti kako, kada i zašto primijeniti neke savjete i trikove, a u konačnici to će se itekako dobro odraziti na tvoju karijeru.

Word of Mouth

Podcast nastao od strane BBC-a naučit će te sve što trebaš znati o – riječima. Vjerujemo da, kao budući PR stručnjak znaš koliko je izbor riječi u tvojoj budućoj karijeri važan. Sad je pravo vrijeme da u njima pronađeš inspiraciju, a u tome će ti pomoći ovaj podcast.