Image Alt

PVZG

Pripremi se za budućnost!

U vremenu kada se svijet mijenja iz dana u dan, mijenja se i potražnja za određenim poslovima. Na tržište dolaze nova zanimanja o kojima se prije moglo samo maštati, a danas bez dosta njih ne možemo zamisliti život.

Ako tek započinješ svoj ‘odrasli’ život, odnosno odlaziš iz srednje škole, vjerojatno ti česte promjene na tržištima rada i u potražnji poslova ne pružaju sigurnost jer karijera za koju se odlučiš danas može biti višak dok diplomiraš. Možda imaš godine staža iza sebe, ali razmišljaš o promjeni karijere i prilagodbi tržištu. Što god bilo, dobra vijest je da te PVZG priprema za zanimanja budućnosti!

Na Liderovoj listi visoko plaćenih zanimanja koja će doživjeti ‘boom’ do 2030. nalaze se sva tri PVZG studija – gospodarska logistika, menadžment i produkcija u kulturi te marketing i komunikacije.

Spoj znanosti i psihologije

Logistika je važan dio poslovnog svijeta, a svaki dobar logističar, uz tehnička znanja, treba imati razvijenu socijalnu i emocionalnu inteligenciju. Studij Gospodarske logistike na PVZG-u steći ćeš inženjerske vještine i dobre temelje za karijeru jer je studij kreiran prema potrebama trenutnog i očekivanog gospodarskog razvoja EU.

Kultura i kreativne djelatnosti

Ljubitelji glazbe, filma, likovne umjetnosti i kazališta – ukratko, svi kojima je kultura život idealni su studenti Menadžmenta i produkcije u kulturi. Ovaj studij će ti pružiti znanja iz područja kulture, umjetnosti, marketinga, informatike, ekonomije i svih ostalih područja koja ti trebaju za bavljenje ovim dinamičnim poslom.

Tradicionalno i digitalno

Studij Marketinga i komunikacija odličan je odabir za one koji uživaju u svemu digitalnom. Sociologija, psihologija i statistika samo su neka od znanja koja ćeš steći, a praćenje trendova i noviteta na tržištu će ti biti u malom prstu.

Mogućnosti je mnogo, a na tebi je da napraviš najbolji potez za svoju budućnost – upišeš studij na PVZG-u!