Image Alt

Top 7 prednosti korištenja Google kalendara

Top 7 prednosti korištenja Google kalendara

Tražiš planer koji ti je dostupan uvijek i svugdje? Google kalendar je sve to i još puno toga više. Donosimo ti i glavne prednosti za njegovo korištenje, pozorno čitaj dalje!

1. Možeš ga dijeliti s drugima

Ponekad je teško dogovoriti se za sastanak ili čak kavu? Jedna od odličnih prednosti Google kalendara je to što ga možeš podijeliti s drugim korisnicima. Uz tvoje dopuštenje, svi tvoji prijatelji i kolege mogu vidjeti što imaš u planu i tome se prilagoditi.

2. Jednostavan je za korištenje

Jednostavan je da jednostavniji ne može biti. Nećeš imati potrebe gledati tutorijale kako ga koristiti niti ispitivati prijatelje kako se nešto radi. Toliko je jednostavno zakazati stvari u njemu da je to pravo olakšanje.

3. Preglednost na prvom mjestu

Pored toga što je uistinu jednostavan za korištenje, njegov dizajn je stvarno pregledan. Svoje planove tako možeš pregledati na dnevnoj, tjednoj i mjesečnoj bazi. Sve je stvar tvojih preferencija i kako ga prilagodiš.

4. Dostupan uvijek i svugdje

Dostupan je bilo kada i bilo gdje. Možeš ga koristiti u uredu, doma, u tramvaju, odnosno gdje god ti srce poželi. Upravo to ga čini puno praktičnijim od tiskanog izdanja kalendara ili planera. Odlična stvar je što ti je dostupan u desktop verziji, kao i u aplikaciji. Tako su ti iste informacije dostupne na različite načine.

5. Isprintaj svoj plan

Nekima više odgovara printana od one digitalne varijante kalendara i to je sasvim u redu. Odlično je što uz samo nekoliko klikova miša možeš isprintati svoje planove za određeni tjedan ili mjesec. Tako su i ljubitelji tiskanog izdanja došli na svoje uz Google kalendar.

6. Lagano se pretražuje

Nikako se ne možeš sjetiti kada je rok za seminar? Nema potrebe za panikom, jer uz jednostavnu pretragu – Google kalendar zna! Sve što trebaš je upisati nekoliko ključnih riječi i on će odgovoriti na tvoje pitanje.

7. Sjajan za sve svrhe

Kako se tvoji privatni i poslovni planovi ne bi preklapali, uz pomoć Google kalendara imat ćeš jednostavan i objedinjen pregled svih planova. Odlična stvar je što poslovni i privatni kalendar možeš i ne moraš voditi na istom računu, no jasno možeš vidjeti planove za oba u istom trenutku i na istom predlošku.