Image Alt

Kako stvoriti inovativna rješenja u poslovnom svijetu?

Kako stvoriti inovativna rješenja u poslovnom svijetu?

U utorak 21. siječnja 2020. gostujuće predavanje u sklopu kolegija Poslovni marketing od 17:00h do 19:00h održat će Marko Kovač, osnivač tvrtke Repsly, a na poziv naše profesorice Sanje Varlaj.

Što je Repsly?

Repsly je aplikacija, odnosno software koji omogućuje povećanje učinkovitosti timova te olakšava prikupljanje i analizu podataka s terena. Možemo slobodno reći da služimo kao desna ruka onima koji su na terenu, odnosno “representatives” otkud i ime Repsly. Repsly je jedino rješenje za (malo)prodaju koje povezuje informacije o prodaji i aktivnosti na terenu na razini trgovine. Svi prikupljeni podaci na terenu su vidljiviji menadžerima prikazom aktivnosti cijelog tima ili pojedinog predstavnika, kroz vizualan i fleksibilan izvještaj, sve u stvarnom vremenu. Važno nam je bilo da uz to što je učinkovit, da je i jednostavan za koristiti.

Trenutno našu aplikaciju koristi više od 1100 klijenata, u više od 80 zemalja, na desetak jezika, uključujući japanski i korejski. Repsly tim se trenutno nalazi na više od 22 lokacije u cijelome svijetu, kako bi bili dostupni svim korisnicima. Neki od naših klijenata su: Kraft Heinz, Vita Coco, AB InBev, Adidas, Crossmark, Novamex, Danone itd.

 

Malo o nama, kao ekipa

  • Mi smo pet friendly office, trenutno su kod nas 3 pasa koji svakodnevno dolaze na posao i služe kao “stress relief manageri”
  • Imamo opciju rada od kuće, odnosno “remote work”
  • Volimo putovati i ići na zajedničke izlete, uskoro idemo u Dublin gdje ćemo se družiti sa našim kolegama iz Bostona
  • Volimo humanitarni rad. Prije nekoliko mjeseci smo organizirali prikupljanje sredstava za jednu udrugu za životinje, ovog Božića smo udomili bor u tegli koji će se ponovno posaditi i sad pripremamo izlet u prirodi gdje ćemo čistiti jedan potok u Zagrebu
  • Recikliramo! Imamo 6 kanti za razvrstavanje otpada i jako smo ponosni na to
  • Imamo svaki petak nešto što zovemo “Gotta get down Friday” gdje netko drži prezentaciju o stvarima, putovanjima, događajima i ostalo, kako bi se kvalitetno družili.

 

Više o Repslyu možete pročitati na njihovim internetskim stranicama: www.repsly.com

 

Izvor naslovne fotografije: Telegram