Image Alt

Komunicirajmo ljubav

Komunicirajmo ljubav

Studenti 3. godine preddiplomskog studija Marketinga i komunikacija na Poslovnom veleučilištu Zagreb organizirali su adventsko druženje humanitarnog karaktera pod geslom Komunicirajmo ljubav.

U sklopu kolegija Organizacija događaja, a pod vodstvom profesorice Dorotee Milas, za zajednički projekt studenti su dobili zadatak organizirati događaj na svom fakultetu. Odlučili su organizirati predbožićno druženje koje bi imalo humanitarni karakter prikupljanja sredstava za Dom Duga Zagreb – Dom za djecu i odrasle žrtve obiteljskog nasilja. U razgovoru s gospođom Željkom Barić, ravnateljicom doma, dobili su uvid u njihove potrebe, među kojima su najpotrebniji školski pribor za djecu te higijenske potrepštine. Događaj je uključio druženje studenata, profesora i zaposlenika PVZG-a uz zakusku koju su pripremili studenti te prigodne božićne pjesme.

U akciji je prikupljena velika količina sredstava potrebnih za majke i dječicu te smo neizmjerno zahvalni našim kolegama sa svih godina koji su bezuvjetno sudjelovali s nama u ovome i doprinijeli uspjehu ove akcije, zatim profesorima i djelatnicima fakulteta koji su nam bili podrška u organizaciji te dekanu doc. dr. sc. Lukši Luliću koji je dao velik doprinos da ova akcija uspije.

Ovim događajem bismo voljeli uljepšati Božić majkama i dječici kojima je naša pomoć potrebna te smo uvjereni da smo, zajedničkim snagama, to i uspjeli!

Zahvaljujemo svima koji su s nama Komunicirali ljubav te svima želimo sretan i blagoslovljen Božić!

Studenti 3. godine PVZG-a, smjer komunikacije