Image Alt

PVZG

Najavljujemo gostujuće predavanje: TIK TOK, NAJBRŽE RASTUĆA DRUŠTVENA MREŽA!

Hrvatski glumac, Instagramer i Tiktokovac Miro Čabraja, u utorak 6.4.2021 održat će online gostujuće predavanje u sklopu kolegija Marketing društvenih medija.

Tik Tok je najbrže rastuća mreža koja broji preko 800 milijuna aktivnih mjesečnih korisnika u preko 154 zemlje i na 75 jezika. Sadržaj na Tik Toku je kratak i dinamičan, što je odličan način za podizanje svijesti o proizvodima i uslugama, odnosno za brendiranje. Tik Tik više nije mreža namijenjena samo mladima, sve više ju koriste i starije populacije te velike korporacije. U Hrvatskoj su trenutno najaktivniji: Pevex, Mlinar, Narodni radio i drugi. Privilegija je prepoznati Tik Tok mrežu kao benefit u poslovanju jer je ista u samom nastanku, a statistike pokazuju da bi mogla ostati vodeća na tržištu.

Društvene mreže postale su oblik svakodnevne privatne, ali i poslovne komunikacije. Pomoću njih širimo nove informacije i trendove te postajemo vidljivi masi. Upravo je to prepoznao Miro Čabraja koji trenutno uz pomoć Tik Tok mreže razvija poslovanje. Marketing, brendiranje, povezanost i biti u trendu četiri su bitne i ključne stavke u njegovom baratanju društvenim mrežama.

Gostujuće predavanje održat će se  u utorak, 06.04.2021. godine s početkom u 17h putem Zoom platforme u sklopu kolegija Marketing društvenih medija pod nositeljstvom doc.dr.sc. Dijane Vuković.

Miro Čabraja, rođen je 1994. godine u Zagrebu, hrvatski je kazališni i filmski glumac koji je diplomirao glumu u Zagrebu u klasi doc. Branke Cvitković. Za vrijeme studija imao je prvu profesionalnu ulogu u mjuziklu ‘Legenda Ružice grada’ redatelja Roberta Boškovića u Zagrebačkom gradskom kazalištu Komedija. Prvu televizijsku ulogu odigrao je 2013. godine u seriji redateljice Snježane Tribuson, ‘Odmori se, zaslužio si’, uloga Bobe. Pred kraj prve godine studija, režira autorsku predstavu za djecu Ti i Ja – znanstvenika dva. 2016. godine, još za vrijeme studija, osniva vlastito kazalište La La Land koje je u pet godina rada produciralo sedam kazališnih komada namijenjenih djeci i mladima. Kazalište broji preko 2000 izvedbi programa. Snimio je nekoliko televizijskih uloga u serijama: Na granici, Horvatovi, Odmori se zaslužio si; TV emisijama: Eko limach RTL i reklamama. U sklopu kazališta La La Land, piše i producira projekte. Aktivan je na Instagramu i TikToku gdje plasira sadržaje poput: lifestyle, skečevi, imitacije, putovanja, ljubimci i hrana. Trenutno ga na društvenim mrežama prati 100 000 ljudi.