Image Alt

Uvodnim predavanjem započela nova akademska godina

Uvodnim predavanjem započela nova akademska godina

Jučer je uvodnim predavanjem započela akademska godina 2019./2020. na svim preddiplomskim stručnim studijima Poslovnog veleučilišta Zagreb. Okupljenim brucošima riječi dobrodošlice je uputio dekan Poslovnog veleučilišta Zagreb, doc. dr. sc. Lukša Lulić.

”Vjerujemo da ste izborom i upisom nekog od ponuđenih stručnih studija Poslovnog veleučilišta Zagreb, odabrali vodeću obrazovnu ustanovu s visokim standardima koja ulaže u kontinuirani razvoj kvalitete obrazovnih procesa, te da ćete završetkom studija postati vrsni stručnjaci u području marketinga i komunikacija; menadžmenta i produkcije u kulturi ili upravljanja opskrbnim lancima” , istaknuo je dekan Lulić.  Podsjetio je i na uspješnu transformaciju u Veleučilište sredinom prošle godine, kao i na proces rebrandinga na kojemu se i dalje intenzivno radi, te najavio kako je fokus njegova mandata u nastavku podizanje kvalitete na svim studijskim razinama. Najavio je opremanje prostora za druženje i odmor studenta i osoblja, kao i dovršetak opremanja multimedijskog studija koji bi trebao biti spreman do početka ljetnog semestra.

”Budućnost Poslovnog veleučilišta Zagreb, onakva kakvu vidimo mi i naš vlasnik Grad Zagreb, je još jača internacionalizacija, s naglaskom na Europu, te širenje mreže partnerskih institucija, agencija i poduzeća u Zagrebu i Hrvatskoj, kako bismo osigurali kvalitetne goste predavače i voditelje praktikuma, te kako bi naši studenti mogli kod partnerskih institucija obavljati stručnu praksu” zaključio je u svom pozdravnom govoru dekan Lulić.

Okupljenim brucošima obratila se i voditeljica Studentske referade, Andreja  Šušković Medved, koja je studente upoznala s radom referade te informacijama oko preuzimanja iksica.

Konačno, riječi dobrodošlice u ime Studentskog zbora Poslovnog  veleučilišta Zagreb uputila je i novoizabrana predsjednica Nikolina Dumbović studentica 3. godine preddiplomskog stručnog studija Marketinga i komunikacija. ”Studenski zbor štiti interese studenata, predstavlja studente u sustavu visokog obrazovanja te je Studenski zbor tu da Vam pomogne da se ugodno osjećate u ovoj akademskoj zajednici. Pozivam Vas da podržavate akcije i događanja koja organiziramo te također inicirate neke prijedloge. Neki od Vas će nam se ubrzo pridružiti u zboru što me veseli da zajedničkim snagama radimo na kvaliteti studiranja” zaključila je Dumbović.