Image Alt

1. konferencija Fedor Rocco

Podsjetnik na prvu konferenciju

Komentari naših sudionika:

…želim Vam se još jednom zahvaliti za tako dobro organiziranu konferenciju, koja je bila vrlo zanimljiva i na visokom nivou. Nama je bila čast što smo bili partner ove konferencije i nadam se, da je ovo početak jedne duge priče o dobroj međunarodnoj suradnji.
Doc.dr.sc. Maja Turnšek Hančič
Prodekanica za međunarodnu suradnju
Fakultet za turizam Sveučilišta u Mariboru

Prije svega zahvaljujem se na pozivu na konferenciju, te pohvaljujem organizaciju i teme, kao i izlagače koji su bili zanimljivi i korisni za nas posjetitelje.
Dr. sc. Marina Gregorić
Dekanica,
VS Nikola Šubić Zrinski

I do wish to thank you for your warmth, hospitality and professionalism during the first Fedor Rocco marketing conference, with its emphasis on how to position Croatia in its new role as a member of the European Union…
Diane Whitehouse
The Castlegate Consultancy, UK

Srdačan pozdrav i još jednom hvala što ste mi omogućili izložiti rezultate našeg istraživanja, te mi učinili čast da budem prezenter na prvoj sesiji.
Neven Balenović, v.pred.
Zamjenik voditelja studija poslovne informatike
Veleučilište VERN

…čast mi je i zadovoljstvo bilo sudjelovati na konferenciji koja je ispunila sva očekivanja. Želim Vam puno uspjeha u budućem radu u ime Visoke poslovne škole Minerva i moje vlastito.
Vili Perić, dipl.oec
Asistenti, VPS Minerva

Sudjelovao sam u radu konferencije i želim vam uputiti čestitke na organizaciji konferencije na vrlo visokom nivou.
Dr.sc. Dražen Škrtić
PU Karlovačka

… htjela bih se zahvaliti svima vama koji ste imali povjerenja u nas studente te nam omogućili da sudjelujemo na jednom ovakvom projektu. Svakako će nam to biti jedna dodatna stavka u životopisu.
Marina Denić
Student VPSZ, članica Kreativnog odjela
i autorica vizualnog identiteta konferencije