Image Alt

Promotion 3sto7

Kreativni odjel zamišljen je kao interni praktikum za studente Poslovnog veleučilišta Zagreb unutar kojeg oni imaju priliku sve naučeno u teoriji marketinga i komunikacija primijeniti u praksi, na konkretnim projektima.

Mogli bismo reći kako je to svojevrsna interna marketinška agencija PVZG-a koja se sastoji od projektnih timova, čiji su članovi studenti našeg Veleučilišta. Postoji tzv. testiranje preferencija studenata vezano uz ulazak u Kreativni odjel Promotion 3sto7, nakon čega svaki član odabire projekte prema svojim osobnostima i sudjeluje u njima koliko smatra da je potrebno.

Oni najaktivniji za nagradu mogu konkurirati za besplatno putovanje na stručni skup Dani komunikacija u Rovinju.

Više o Kreativnom odjelu možete pročitati u digitalnoj monografiji projekata.

3sto7_logo

Kreativni odjel PVZG-a je ciljano brendiran pod nazivom Promotion3sto7, jer smo željeli ostaviti dovoljno širok prostor u percepciji svih oko nas: nastavnika, studenata i ciljanih javnosti, da nas percipiraju ne samo kao praktikum veleučilišta već da djelujemo kao prava marketinška agencija – poput poduzeća. Zašto 3sto7? Zato što su prva okupljanja počela u dvorani 307, danas poznatijoj kao dvorani Kreativnog odjela.

Mi smo zapravo interna marketinška agencija u kojoj studenti mogu sve ono naučeno u teoriji primijeniti u praksi. Imaju priliku raditi na stvarnim projektima, za stvarne organizacije, u stvarnim uvjetima.

Marketing je širok pojam. Od 2012-2013, studenti PVZG sudjelovali su i realizirali vrlo širok spektar projekata: od brandinga, event managementa, planiranja marketinške komunikacije, A/V produkcije, odnosa s javnošću, dizajna, klasične i digitalne promocije, projektnih planova, natjecanja…

Goran Luburić, mag. oec.
VODITELJ PROMOTION 3STO7

Zašto postati članom u Promotion 3sto7?

edukacija

Edukacija kroz praksu

Mogućnost odrađivanja službene prakse. Profesori znaju da su Kreativci vrlo aktivni studenti i pozitivan efekt se dijelom prenosi i na nastavu (benefit studentu koji je član KO).

rad

Rad na realnim projektima

Ovdje nema štrebanja teorije, ali važno je istaknuti da je teorija uvijek dobra podloga u sposobnosti rješavanja realnih izazova u projektima – steći ćete iskustvo u praksi. Koliko iskustva? To ovisi o vama i vašoj aktivnosti.

zabava

Zabava

Ovdje nema štrebanja teorije, ali važno je istaknuti da je teorija uvijek dobra podloga u sposobnosti rješavanja realnih izazova u projektima – steći ćete iskustvo u praksi. Koliko iskustva? To ovisi o vama i vašoj aktivnosti.