Image Alt

Upiši studij

MENADŽMENT I PRODUKCIJA U KULTURI

GOSPODARSKA LOGISTIKA

ŠTO STUDENTI KAŽU O NAMA

Stečena znanja i vještine tijekom studiranja na PVZG-u omogućili su mi unaprjeđenje komunikacije i rezultata u poslovnom kontekstu, ali i u svakodnevnom ophođenju s ljudima koji me okružuju.

Mladenka Gavrilović

Za studiranje Upravljanje opskrbnim lancima odlučio sam se, jer ću stečena znanja iz tehnologije prometa i transporta moći pri završetku studija primijeniti u firmi u kojoj radim (Robni terminali Zagreb).

Ivan Jergović

VPŠZ sam upisao po preporuci prijatelja i nisam požalio ni jedne sekunde od 5 godina provedenih ovdje i svakom bi preporučio isto. Dalo je to lijep okvir mom praktičnom znanju, a svakako čini i jedno novo iskustvo.

Krešimir Horvatinčić

VPŠZ sam upisala u želji unaprjeđivanja profesionalnih kompetencija, a studij je nadmašio moja očekivanja predanošću profesora, stečenim znanjima i poboljšanim komunikacijskim vještinama te mi je između ostalog pomogao u napredovanju u poslu.

Snježana Banek

Studirajući na VPŠZ-u stekla sam mnoga nova znanja, potvrdila mnoga saznanja i, ono najvažnije, sve stečeno, u kratkome roku sam primijenila – od uspješne poslovne komunikacije, preko promocije i odgovornog marketinga do pisanja i predstavljanja stručnih radova jer dobra komunikacija je temelj uspješnog i odgovornog poslovanja.

Katarina Plećaš

Najnovije s bloga