Image Alt

Besplatna edukacija u sklopu Erasmus + projekta „Build your future“

Build-your-future

Besplatna edukacija u sklopu Erasmus + projekta „Build your future“

Informirajte se o europskom projektu osnaživanja mladih za poduzetništvo i besplatnoj edukaciji poduzetničkih vještina za mlade u dobi od 18 – 29 godina koji se provodi u Zagrebu. Rok za prijavu je 15. studeni 2015. godine. Naziv projekta je Izgradi svoju budućnost (“Build Your Future”), a radi se europskom projektu točnije o Erasmus + projektu, čiji je nositelj YEPP International Resource Centre iz Berlina, Njemačka.

Projekt se provodi u 9 zemalja uključujući Hrvatsku, a cilj projekta je osnažiti mlade za poduzetništvo odnosno samozapošljavanje.

Edukacija je u potpunosti besplatna za polaznike, a sastoji se od 5 modula. Od uvoda u poduzetništvo i osobne refleksije polaznika, preko razvoja poduzetničke ideje, marketinga, poslovnih aktivnosti, financija, do pokretanja, održavanja i povećanja poslovanja.

Zainteresirani polaznici se mole poslati životopis, kao i kratko motivacijsko pismo koje odgovara na pitanje “Jesam li poduzetan/poduzetna?” na email buildyourfuture@bizkoshnica.biz do 15.11.2015.

Više informacija možete pronaći na letku i posteru koji je u prilogu.

Build your future radionica