Image Alt

PVZG

Drugi upisni rok na specijalistički diplomski stručni studij

Drugi upisni rok je u tijeku. Upisati se mogu i kandidati koji studiraju na nekom drugom visokom učilištu, a žele nastaviti školovanje na Visokoj poslovnoj školi Zagreb s pravom javnosti.

Obavještavamo kandidate zainteresirane za upis na specijalistički stručni studij marketinga i komunikacija da upisnu dokumentaciju (domovnica, rodni list, potvrda o prethodno završenom studiju) mogu donijeti u referadu Visoke poslovne škole Zagreb i na dan upisa, u utorak 6. listopada 2015. godine.

Osnovni uvjet upisa je završen preddiplomski studij s ostvarenih najmanje 180 ECTS bodova. U obzir dolazi i viša/visoka stručna sprema izjednačena sa stručnim nazivom prvostupnik/ca i potpisan ugovor o studiranju.

Upisati se mogu i kandidati koji studiraju na nekom drugom visokom učilištu, a žele nastaviti školovanje na Visokoj poslovnoj školi Zagreb s pravom javnosti.

Upisni postupak provodit će se do popunjena upisne kvote.

Natječaj za upis studenata na specijalistički diplomski stručni studij marketinga i komunikacija i detaljnije informacije možete pročitati na ovom linku:

http://www.vpsz.hr/media/files/natjecaj-upis-spec-dipl-studij18-06-2015_qt8sTPW.pdf

Program specijalističkog diplomskog stručnog studija marketinga i komunikacija možete pročitati na ovom linku:

http://www.vpsz.hr/media/files/Program_Specijalistickog_Diplomskog_Strucnog_Studija.pdf

Vidimo se na upisu!