Image Alt

Informacije vezane uz epidemiju virusa COVID-19: online nastava na PVZG-u

Informacije vezane uz epidemiju virusa COVID-19: online nastava na PVZG-u

Krizni stožer Civilne zaštite donio je odluku o obustavi nastave na visokim učilištima s ciljem sprječavanja širenja epidemije virusa u trajanju od 2 tjedna, s početkom od 16. ožujka 2020.

 

Od ponedjeljka, 16. ožujka 2020. klasični (fizički) nastavni procesi na PVZG-u obustavljaju se do daljnjeg, sukladno odluci Kriznog stožera Civilne zaštite o obustavi nastave na visokim učilištima. Veleučilište je odgodilo sve planirane događaje i međunarodne aktivnosti u narednom razdoblju s ciljem prevencije i očuvanja zdravlja svih studenata, nastavnika, suradnika i partnera. Sva nastava odgađa se u tjednu 16. do 20. ožujka 2020., nakon čega započinje prilagođena online nastava na svim studijskim smjerovima u mjeri u kojoj ju je moguće provoditi.

 

Svi studenti primili su obavijest o obustavi te izvođenju online nastave putem studomata. Studentima i nastavnicima na raspolaganju za sva pitanja stoji Studentska referada (pvzg@pvzg.hr), prodekan za nastavu i studente (goran.luburic@pvzg.hr) i voditelji studija (MIK tanja.grmusa@pvzg.hr, SMPK sanja.rocco@pvzg.hr i UOL predrag.cudina@pvzg.hr).

Sve administrativne aktivnosti (zamolbe, upiti i slično) do daljnjeg će biti moguće samo putem digitalne komunikacije (e-mail: pvzg@pvzg.hr i/ili tajnistvo@pvzg.hr). Molimo sve studente za razumijevanje tijekom tjedna prilagodbe na online komunikacijska/nastava rješenja.