Image Alt

Naš student Filip Bunjevac proglašen među 3 najbolja studenta Styria : SCOOL akademije

Filip-Bunjevac

Naš student Filip Bunjevac proglašen među 3 najbolja studenta Styria : SCOOL akademije

Student preddiplomskog stručnog studija Marketinga, Filip Bunjevac, ovogodišnji je dobitnik Styrijine stipendije, a njegov tim proglašen je najboljim.

Naš je student, nakon selekcijskog postupka, ušao među 20 studenata s 12 različitih fakulteta. Oni su imali jedinstvenu priliku pohađati Styria : SCOOL akademiju.

 

Tijekom akademije, Filip je za Večernji list izjavio svoje razloge prijave: „Prijavio sam se na akademiju jer sam htio čuti osobna iskustva ljudi iz poslovne okoline te uz to steći nova poznanstva i prijateljstva.“

Filip-Bunjevac-top-3

Glavni cilj akademije je upoznati studente s poslovnim praksama Styrijinih odijela i budućih trendova u industriji. Kroz predavanja veliki naglasak stavlja se na važnost međusobne suradnje, sagledavanje šire slike i rada u multidisciplinarnom timu za uspjeh poslovne ideje ili projekta. Na kraju akademije Filip je sa svojim timom predstavio projektnu ideju Styria Grupi, te je njihov projekt proglašen najboljim od strane stručnjaka. Filip ističe kako mu je rad u timu bio od izuzetnog značaja, te je sretan zato što su članovi tima bili izuzetno motivirani i fokusirani na projekt.

Tijekom dva mjeseca edukacije, pripreme i predstavljanja projekta, predavači i stručnjaci su bodovali sve polaznike akademije. Naš student Filip Bunjevac proglašen je među 3 najbolja studenta, te mu je Styria Grupa kao nagradu dodijelila stipendiju.

Filip-Bunjevac-styria

“Studiram marketing i nakon SCOOL akademije sam siguran da je to pravi izbor za moju budućnost. Osvojenu stipendiju od 9.000,00 kuna uložit ću u daljnje obrazovanje, a čim se otvori marketinško mjesto u Styriji želim postati dio tima te uspješne kompanije.“ izjavio je Filip Bunjevac za Poslovni dnevnik.

Za 24 sata Filip je nadodao: „Pozivam sve studente da se prijave jer je ovo izuzetan i hvalevrijedan projekt. Pomogao mi je da utvrdim što želim raditi u životu“.

Filip-Bunjevac-akademija-zajednicka

Autor fotografija: Anto Magzan/Pixsell

Više informacija na sljedećim linkovima:

http://www.poslovni.hr/after5/polaznici-akademije-odusevljeni-stecenim-prakticnim-znanjem-320537

http://www.24sata.hr/news/styria-scool-nam-je-prosirila-vidike-to-je-odlicno-iskustvo-499104

http://www.vecernji.hr/hrvatska/styria-hrvatska-daje-znanje-i-poslovne-prilike-studentima-12-fakulteta-1111233