Image Alt

Naša studentica sudjelovala na 9. UNESCO Forumu mladih

forum-mladih-1

Naša studentica sudjelovala na 9. UNESCO Forumu mladih

Marijana Kraljević, naša donedavna studentica (sada članica Alumni VPŠZ) kao predstavnica mladih Republike Hrvatske sudjelovala je na pripremnom sastanku za 9. UNESCO-ov Forum mladih. Sastanak se oodržavao u Bruxellesu od 15. do 17. listopada 2015. godine.

Tijekom tri dana pripremnog sastanka mladi predstavnici svojih zemalja sudjelovali su na zanimljivim i poučnim predavanjima, debatama i radionicama. Tijekom predavanja i debata mladi predstavnici mogli su postavljati pitanja. Iznosili su svoja mišljenja i zaključke te tako aktivno sudjelovati u cijelom programu. Posebno zanimljive bile su radionice na kojima su mladi predstavnici rješavali zadatke, osmišljavali projekte, vježbali pisati govore te javno nastupali pred profesionalcima.

Osim predavanja, debata i radionica, našlo se vremena i za posjet prekrasnom Bruxellesu, druženje i sklapanje poznanstava s mladima iz cijele Europe.

Naša Marijana vratila se puna dojmova i novog iskustva. Prenosimo vam njezinu izjavu:

Ovim putem željela bih se zahvaliti Visokoj poslovnoj školi Zagreb što mi je omogućila ovo predivno iskustvo u Bruxellesu. Da oni nisu prepoznali moje mogućnosti ja danas ne bih bila bogatija za ovo veliko i neprocjenjivo iskustvo. Još jednom, od srca vam hvala za tri najljepše godine studiranja i na ovoj prilici koju ste mi pružili. Svim mladim studentima VPŠZ-a i onima koji će to postati, savjetujem da se uključe u sve aktivnosti koje im fakultet nudi. Danas ste u Zagrebu, a već sutra biste mogli biti u Bruxellesu, Parizu, možda Lisabonu ili tko zna gdje.

Više o UNESCO Forumu mladih na linku: http://www.pym2015.com/