Image Alt

Održana svečana dodjela Dekanove nagrade

Održana svečana dodjela Dekanove nagrade

U srijedu 12. lipnja 2019. u predavaonici  P1 održana je još jedna svečana dodjela Dekanove nagrade. Riječ je o nagradi kojom se iskazuje priznanje za uspjeh postignut u akademskoj godini 2017./2018., a na ovogodišnjem natječaju izabrano je 12 studenata sa svih studijskih programa Poslovnog veleučilišta Zagreb.

Svečanost je otvorio dekan Poslovnog veleučilišta Zagreb, doc. dr. sc. Lukša Lulić uvodnim govorom okupljenima. ”Uspjeh ne dolazi preko noći, do njega se dolazi napornim i predanim radom. Vi ste nam u protekloj akademskoj godini pokazali iznimna ostvarenja. Čestitam Vam od srca na Vašim uspjesima i želim da ih postignete još mnogo!” zaključio je svoje obraćanje dekan Lulić, koji je i uručio priznanja dobitnicima.

U ime dobitnika Dekanove nagrade okupljenima su se obratile i Matea Karamatić, studentica druge godine preddiplomskog stručnog studija Marketinga i komunikacija te Lucija Marenjak, studentica druge godine preddiplomskog stručnog studija Menadžmenta i produkcije u kulturi.

”Ova nagrada nam je velika motivacija u postizanju daljnjih uspjeha. Čestitam svim svojim kolegama na dobivenoj nagradi. Motivirani, zahvalni i sretni idemo dalje i veselimo se novim uspjesima i novim susretima. Hvala.” istaknula je Matea Karamatić.

Njeno zadovoljstvo podijelila je i Lucija Marenjak koja je također naglasila veliku zahvalnost Poslovnom veleučilištu Zagreb na prepoznatom trudu te dodala kako će joj ovo priznanje biti dodatna motivacija u nastavku studija.

Podsjetimo, na preddiplomskom stručnom studiju Marketinga i komunikacija dobitnici su: Ana Grgić, Matea Karamatić, Marta Spajić, Ana Marguerite Tomulić, Andrea Zorman, dok su na specijalističkim diplomskom stručnom studiju Marketinga i komunikacija dobitnici Filip Bunjevac, Ana Banelli i Sanja Semenić. Dobitnici Dekanove nagrade na preddiplomskom stručnom studiju Menadžmenta i produkcije u kulturi su Petra Mamić, Stephanie Prekali i Kristina Jakuš. Na preddiplomskom stručnom studiju Upravljanje opskrbnim lancima dobitnik Dekanove nagrade je Roko Karačić.

 

Poslovno veleučilište Zagreb iskreno čestita svim nagrađenim studentima!