Image Alt

Održana svečana promocija studenata preddiplomskog i diplomskog studija Poslovnog veleučilišta Zagreb

Održana svečana promocija studenata preddiplomskog i diplomskog studija Poslovnog veleučilišta Zagreb

U petak 5. srpnja 2019. u zgradi Muzičke akademije u Zagrebu održana je svečana promocija 12. generacije stručnih prvostupnika i 3. generacije stručnih specijalista Poslovnog veleučilišta Zagreb. Promotori svečane promocije bili su dekan Poslovnog veleučilišta Zagreb doc. dr. sc. Lukša Lulić, u pratnji dviju prodekanica – dr. sc. Željke Zavišić, prof. v. š., prodekanice za mobilnost i međunarodnu suradnju te Dorotee Milas, mag.phil. et mag.rel., prodekanice za znanstveni rad i stručnu praksu.

Okupljenima se uvodno obratio dekan Poslovnog veleučilišta Zagreb, doc. dr. sc. Lukša Lulić, koji je u svom govoru uputio iskrene čestitke promoventima i njihovim roditeljima, te podsjetio na razvoj ove visokoškolske ustanove i njenu uspješnu transformaciju u Poslovno veleučilište Zagreb u njegovu mandatu. Navedene napore prepoznali su i drugi dionici nagradivši tako Poslovno veleučilište Zagreb priznanjem Superbrands Hrvatska za prošlu akademsku godinu.

”Odlučni smo u postavljenim ciljevima: da kontinuirano razvijamo kvalitetu naših studijskih programa, nastavnih procesa, kao i uvjeta studiranja, te da jačamo internacionalnizaciju – umrežavanje s partnerskim institucijama u Europi i izvan nje, ali isto tako da širimo partnerstva s raznim institucijama i poduzećima u Hrvatskoj, kako bismo osigurali stalni izvor kvalitetnih gostiju predavača iz prakse i na taj način ostvarili povezanost s tržištem rada”, istaknuo je u svom govoru dekan Lulić. Naglasio je kako je podrška grada Zagreba kao vlasnika i osnivača Pučkog otvorenog učilišta Zagreb dokaz iznimne tradicije obrazovanja, ali i jamstvo dugoročne perspektive.

U ime studentske generacije govor je održala Sara Hdagha, predstavnica studenata specijalističkog diplomskog stručnog studija, koja je istkaknula koristi koje joj diploma Poslovnog veleučilišta Zagreb donosi u svakodnevnom poslu, ali i podsjetila na izazove koji su pratili tijek studiranja, zahvalivši roditeljima, partnerima, prijateljima i svima koji su ih na tom putu pratili. ”A mi drage kolege nastavljamo dalje , gladni novih izazova, zadataka i  ciljeva.  Neka Vam ciljevi uvijek budu visoko postavljeni. Neka vas putem prati  hrabrost, ustrajnost i vjera u sebe. Budite uvijek najbolja verzija sebe i  živite život kakovog ste oduvijek sanjali. Mi smo tu da mijenjamo svijet, da budemo nositelji promjena koje želimo vidjeti oko nas”, zaključila je svoje obraćanje okupljenima Hdagha.

Glazbeni dio svečanosti uveličali su poznati hrvatski bariton i glumac GDK Komedija Đani Stipaničev i mlada pjevačica Bruna Oberan, studentica specijalističkog diplomskog stručnog studija Marketinga i komunikacija, zvijezda glazbenog showa ”A strana”. Stipaničev i Oberan su izvedbom pjesme ”Neka cijeli ovaj svijet” oduševili okupljenu publiku. Voditelj svečanosti bio je poznati televizijski novinar i urednik u informativnom programu RTL Televizije Ivan Vrdoljak.

PVZG iskreno čestita svim promoventima i želi im puno uspjeha u privatnoj i poslovnoj sferi!