Image Alt

Posjet studenata PVZG-a Hrvatskom saboru

Posjet studenata PVZG-a Hrvatskom saboru

U sklopu kolegija Politički marketing i komunikacije, studenti 2. godine diplomskog studija u pratnji profesorice Dijane Vuković, u srijedu 23. siječnja 2019. godine, posjetili su Hrvatski sabor.

Studenti su imali priliku pratiti sjednicu Sabora uživo, a pozdrav im je uputio potpredsjednik Sabora Siniša Hajdaš Dončić koji je predsjedavao sjednicom. Nakon toga studenti su imali priliku razgovarati sa saborskim zastupnicima Hrvatske demokratske zajednice (HDZ), Socijaldemokratske partije Hrvatske (SDP), Mosta nezavisnih lista (MOST), te im postavljati pitanja. Studenti su postavljali vrlo zanimljiva pitanja, što su pohvalili i sami saborski zastupnici, posebice u kontekstu zainteresiranosti studenata za politiku.

Nakon ugodnog razgovora, razgledali smo neke od važnijih prostorija gdje se održavaju manje sjednice, prijemi izaslanika te prostor gdje se održavaju konferencije za novinare, što je osobito razveselilo studente koji su imali priliku stati za govornicu. Naš posjet smo zabilježili brojnim fotografijama za trajnu uspomenu na zanimljivu terensku nastavu koje možete pogledati u galeriji fotografija u nastavku.

Zahvaljujemo se profesorici Dijani Vuković na angažmanu i na organizaciji događaja te našem dragom kolegi Darku Majoru, inače zaposleniku Hrvatskog sabora, na srdačnoj dobrodošlici i ulozi domaćina posjeta.