Image Alt

PVZG

eurostudent

POZIV STUDENTIMA NA SUDJELOVANJE U ANKETNOM ISTRAŽIVANJU EUROSTUDENT VIII

Ministarstvo znanosti i obrazovanja kao nositelj provedbe nacionalnog istraživanja  EUROSTUDENT poziva sve studente na sudjelovanje u istraživanju EUROSTUDENT VIII.

Projekt prati uvjete studiranja u preko 30 zemalja Europe s ciljem davanja savjeta ministarstvima pojedinih zemalja kako poboljšati uvjete studiranja i života studenata. Kroz proteklih sedam provedbi projekt EUROSTUDENT se nametnuo kao ključni izvor informacija o visokom obrazovanju i potaknuo je niz promjena koje vode prema većem uključivanju u visoko obrazovanje i mjerama koje poboljšavaju život studenata u tijeku studija.

EUROSTUDENT VIII dolazi nakon vrlo teškog razdoblja pandemije i potresa u Hrvatskoj, i zbog toga je izuzetno važan za utvrđivanje koliko su uvjeti studiranja bili promijenjeni zbog pandemije i potresa, ali i da odgovore na pitanja koje od tih promjena bi bilo dobro zadržati.

U anketi sudjeluju svi studenti koji ovaj semestar studiraju na visokim učilištima u Republici Hrvatskoj, a anketi možete pristupiti na linku. (AAI pristup)

Za sva pitanja i komentare, obratite se na: eurostudent@azvo.hr.

Više informacija o projektu možete naći na službenim stranicama projekta www.eurostudent.hr.

(Photo: eurostudent.hr)