Image Alt

Prvih 7 Kreativnog odjela ”Promotion 3sto7”

Prvih 7 Kreativnog odjela ”Promotion 3sto7”

Krajem prošloga tjedna objavljeno je dugoočekivano tiskano izdanje brošure ”Prvih 7 Kreativnog odjela Promotion 3sto7” koja donosi pregled aktivnosti rada studenata u sklopu Kreativnog odjela ”Promotion 3sto7”. Brošuru su uredile studentice Stefani Prekali (glavna i odgovorna urednica) te Ana Banelli, Karla Kovačević, Marija Marciuš, Gloria Sertić i Jelena Zekanović kao članice Uredništva u suradnji s voditeljem ”Promotion 3sto7” Goranom Luburićem, mag. oec. prodekanom za nastavu i studente. Dizajn brošure potpisuje nezavisni dizajnerski studio Kuna zlatica s kojim PVZG uspješno surađuje.

Brošura donosi prikaz djelovanja svojevrsnog internog praktikuma za studente u sklopu kojega su u posljednjih nekoliko godina realizirane brojne aktivnosti i događaji: od konkretnih projekata za tržište rada, do organizacije kulturnih, sportskih i humanitarnih događanja, kao i brucošijada te završnih partyja. Osim toga, brošura predstavlja svojevrsni hommage za sve lijepe zajedničke trenutke i zahvalu svim studenticama i studentima PVZG-a, kao i njihovom voditelju, prodekanu Luburiću, koji su svojim aktivnostima i doprinosom osnažili vlastite komunikacijske i marketinške aktivnosti, ali i doprinijeli vidljivosti ove visokoškolske ustanove.

Tko je sve sudjelovao u raznim projektima? Kojim su se sve događajima bavili? Kako danas gledaju na protekle aktivnosti? samo su neka od pitanja na koja možete pronaći odgovore u novoj brošuri, koja vas možda i potakne da se pridružite radu Kreativnog odjela ”Promotion 3sto7” i nastavite putem njihovim prethodnika.