Image Alt

PVZG NA SAJMU STIPENDIJA I VISOKOG OBRAZOVANJA

PVZG NA SAJMU STIPENDIJA I VISOKOG OBRAZOVANJA

U utorak, 15.10.2019. u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici u Zagrebu te u četvrtak, 17.10.2019. u zgradi Sveučilišnih odjela Kampusa Sveučilišta u Rijeci Poslovno veleučilište Zagreb sudjelovalo je na 15. Sajmu stipendija i visokog obrazovanja.

Institut za razvoj obrazovanja je pokretač Sajma te od 2005. godine jednom godišnje organizira Sajam koji je postao prepoznatljiv, visoko profilirani hrvatski obrazovni brand i iznimno cijenjena inicijativa kojom se promiče ulaganje u znanje i ljudske potencijale.

Glavni cilj Sajma je predstaviti mogućnosti studiranja i stipendiranja za hrvatske studente u Hrvatskoj i inozemstvu

Na Sajmu tradicionalno izlažu institucije koje nude stipendije i razne oblike financijske potpore za studij u Hrvatskoj i inozemstvu, a ove godine su na njemu sudjelovale i institucije koje su predstavile svoje studijske i obrazovne programe, tečajeve stranih jezika, usluge prijevoda prijavne dokumentacije te institucije koje u svojoj ponudi imaju obrazovne programe i usluge.

Na ovaj način, Sajam postaje mjesto na kojemu posjetitelji mogu pronaći sve informacije i usluge ključne za uspješnu prijavu na obrazovne programe i programe stipendiranja u Hrvatskoj i inozemstvu.