Image Alt

Naši studenti na Danima komunikacija u Rovinju

dani_komunikacija_2019

Naši studenti na Danima komunikacija u Rovinju

U organizaciji Poslovnog veleučilišta Zagreb naši studenti su i ove godine imali priliku sudjelovati na konferenciji Dani komunikacija u Rovinju koja se održavala od 28. do 31. ožujka 2019. godine.

Tko je bio, pričat će

Na kongresu su nastupili globalni stručnjaci poput Sir Martina Sorrella (Chairman, S4 Capital), osnivača multinacionalnog marketinškog giganta tvrtke WPP, osvajača nagrade za najboljeg oglašivača na svijetu Matta Biespiela, digitalnog evanđelista Yousefa Tuqana Tuqana, etičkog hakera Ralpha Echemendia, potpredsjednika VICE Media s titulom Star of Tech City, Marka Adamsa, prankstera, novinara i osnivača br. 1 fake restorana u Londonu prema ocjeni Trip Advisora, Oobaha Butlera (projekti: The Shed, Giorgio Peviani Jeans, fake Oobah), autoriteta u svijetu novih tehnologija i umjetne inteligencije za brendove Yifeia Chaia te niz drugih stručnjaka koji svakodnevno unapređuju industriju tržišnog komuniciranja.

Studenti su imali priliku naučiti mnogo savjeta kako se istaknuti u svijetu businessa. Uz seminare koji su odlični vodiči za mlade studente koji koračaju u svijet marketinga, seminar “Kako saznati što zapravo želiš raditi i kako oduševiti na intervjuu“ bio je vodič studentima završnih godina koji nisu sigurni što točno žele raditi te koji ih agencijski tipovi zanimaju i kako se istaknuti.

Storytelling je uvijek IN

Radionica “Social 101: Produkcija sadržaja za društvene mreže” bila je odlučno iskustvo jer otkriva tajne instagrama i strategiju kako ostaviti snažan dojam prilikom scrollanja feedovima.
U moru vijesti, informacija, medija, lajkova i tweetova, samo nas jedno može istinski dodirnuti, a to je priča, tzv. storytelling. PR-ovci koji znaju kako razviti priču i prenijeti emociju brenda probijaju barijere i stvaraju željeni doživljaj. Osim zanimljivih predavanja i korisnih seminara i radionica, vrijeme smo kratili i zajedničkim druženjima.

Dani komunikacija je konferencija koja pomiče svoje granice svake godine. Ukoliko želite kao student proširiti svoje znanje i iskustvo te upoznati ljude koji bi vas poticali u razvoju, Dani komunikacija su odlično iskustvo.