Image Alt

Studentice PVZG-a sudjelovale na Youth Time Global Forumu u Amsterdamu

Studentice PVZG-a sudjelovale na Youth Time Global Forumu u Amsterdamu

Od 2. do 6. prosinca 2019. godine, naše studentice u pratnji prodekana za nastavu i studente Gorana Luburića i prodekanice za međunarodnu suradnju Željke Zavišić prisustvovali su Youth Time Global Forumu u organizaciji @youthtimemovement koji se održavao u glavnom gradu Nizozemske, Amsterdamu. Tema ovogodišnjeg foruma bila je “At the crossroad: Industry 5.0 vs. Inclusive Development – Where is the future?”

Youth Time je međunarodno neprofitna, nepolitička organizacija koja aktivno predstavlja platformu dijaloga između kultura i generacija. Youth Time pruža mogućnosti sudjelovanja u različitim projektima, kako bi se mladima pomoglo stjecanje novih znanja i vještina u društvenoj i javnoj sferi, kao i za izgradnju odnosa s drugim mladim društvenim liderima.

@pvzg.hr je dugogodišnji partner Youth Time International Movementa te je ove godine na završnoj ceremoniji dodijeljena stipendija i mogućnost studiranja na Poslovnom veleučilištu Zagreb, Sherine Elwattar koja je predstavila svoj projekt The Sustainability & Entrepreneurship Youth Program.

Ovakav tip konferencije odlična je prilika za promoviranje naše države te fakulteta na svjetskoj razini.