Image Alt

Studentice s PVZG-a osvojile nagradu za najbolje studentsko izlaganje na CommForumu 2019.

Studentice s PVZG-a osvojile nagradu za najbolje studentsko izlaganje na CommForumu 2019.

Studenti s PVZG-a sudjelovali su i izlagali svoje radove na međunarodnoj znanstvenoj konferenciji Communication Management Forum 2019. Treće izdanje međunarodne znanstvene konferencije Communication Management Forum u organizaciji Edward Bernays University Collegea po prvi je put imalo odvojenu sekciju za studentska izlaganja. U toj sekciji izlagalo je 17 naših studenata s ukupno 8 radova. Raspravljalo se i izlagalo o tome može li Hrvatska postati kulturni, gospodarski i politički brend te kakva je njezina prepoznatljivost i kakva bi mogla biti u budućnosti.

Rezultate znanstvenih istraživanja predstavile su studentice i studenti s Poslovnog veleučilišta Zagreb, Edward Bernays University Collegea, Ekonomskog fakulteta u Zagrebu, Rochester Institute of Technology Croatia te Akademije za umjetnost i kulturu Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku.

Od ukupno 39 studenata, koliko ih je sudjelovalo na Communication Management Forumu, oni s najuspješnijim znanstvenim radovima dobili su i posebna priznanja.

Studentice Dora Borić i Jelena Zekanović za rad na temu „Važnost nematerijalne baštine u izgradnji imidža i identiteta države“ dobile su posebno priznanje i prvu nagradu za najbolji rad.

Na konferenciji su sudjelovali:

Jelena Zekanović, Dora Borić, Tatjana Pavković, Domagoj Ljubić, Ivana Jurić, Valentina Milković, Ivan Žuntar, Karlo Horvatin, Tina Jakovčević, Nikolina Dumbović, Dino Čović, Kristina Buriša, Matea Udovičić, Sanela Šolc, Anthony Tony Jugo i Ana Banelli.

Recenzirani radovi s ovogodišnjeg Foruma bit će objavljeni u dvojezičnom zborniku radova, a radovi s najboljim recenzijama naći će se u posebnom izdanju međunarodnog znanstvenog časopisa Communication Management Review.

Čestitamo našim studentima na izvrsnosti i doprinosu našem Veleučilištu!

Ponosni smo na vas!