Image Alt

PVZG

pocetak-nastave-na-diplomskom-studiju-1

Započela nastava na diplomskom studiju VPŠZ-a

Visoka poslovna škola Zagreb započela s nastavom prve generacije studenata na diplomskom studiju!

Visoka poslovna škola Zagreb, 3.11.2015. – s početkom nove nastavne godine na specijalističkom diplomskom stručnom studiju održano je uvodno predavanje. Predavanje je održano za sve studentice i studente prve generacije spomenute studijske vertikale marketinga i komunikacija.
Uz pozdrave i uvodnu riječ dekana, dr.sc. Lukše Lulića i prodekana Gorana Luburića, dodijeljene su i stipendije za dva najbolja rada na natječaju ‘Vizija brenda Visoke poslovne škole Zagreb’. Čestitamo kolegi Zoranu Đuroviću na osvojenom 1. mjestu i punoj stipendiji VPŠZ-a za prvu studijsku godinu. Čestitamo i kolegici Ani Vonić na osvojenom 2. mjestu i 50% iznosa stipendije za prvu godinu diplomskog studija.

Izjava Gorana Luburića, prodekana za nastavu: ”Specijalistički diplomski stručni studij marketinga i komunikacija Visoke poslovne škole Zagreb koncipiran je po uzoru na programe nekoliko domaćih stručnih, sveučilišnih ali i renomiranih europskih visokoškolskih ustanova koje su akreditirale ugledne međunarodne kuće.

Među ostalima, naš studijski smjer je usporediv s učilištima kao što su: MSc smjer Marketing Management – ESADE Business School, Španjolska, MSc/MA smjer Global Media and Communications – LSE, Ujedinjeno Kraljevstvo, MSc smjer Marketing Management – sveučilište Bocconi, Italija.

Osim što rezultira istim očekivanim kompetencijama završenih studenata, ovaj studijski program je sa usporedivim programima kompatibilan i u smislu opterećenja studenata (struktura ETCS bodova) i ritmu studiranja općenito, što predstavlja kvalitetnu osnovu za horizontalnu mobilnost studenata.”

Po završetku uvodnog predavanja studenti su odmah nastavili sa svojim prvim predavanjem. Prvo održano predavanje je bilo iz kolegija ekonomika EU. Svim studentima želimo puno uspjeha u njihovom daljnjem studiranju na Visokoj poslovnoj školi Zagreb.

Više o specijalističkom diplomskom programu možete pročitati ovdje.