Istraži

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
https://pvzg.hr/wp-content/uploads/2022/07/float-red-35-wr2.png
https://pvzg.hr/wp-content/uploads/2022/07/float-indigo-35-w2w.png

Što nudi Poslovno veleučilište Zagreb

Poslovno veleučilište Zagreb provodi ukupno tri studijska programa prijediplomske razine i jedan studijski program diplomske razine i to:

Naši studijski programi razvijali su se postupno, a osmišljeni su za tržište rada, kako hrvatsko tako i svjetsko. Svi studiji se izvode kao redoviti i izvanredni a nastava se održava radnim danima, u popodnevnim satima.

Završetkom stručnog prijediplomskog  studija marketinga i komunikacija koji traje 6 semestara (3 godine) stječe se 180 ECTS bodova te stručni nazivi prvostupnik/prvostupnica (baccaleures/baccalaurea) marketinga i komunikacija (kratica: bacc. oec.).

Stručni diplomski studij Marketinga i komunikacija traje 4 semestra (2 godine), a završetkom studija stječe se 120 ECTS bodova te naziv magistar/magistra marketinga i komunikacija (kratica: mag.oec.). Stručni prijediplomski studij Marketinga i komunikacija u trajanju od tri godine i stručni diplomski  studij Marketinga i komunikacija čine zaokruženu studentsku vertikalu od 3+2 godine studija s ukupno 300 ECTS bodova po završetku studija.

Stručni prijediplomski studij Menadžment i produkcija u kulturi traje 6 semestara (3 godine), a njegovim završetkom stječe se 180 ECTS bodova te naziv prvostupnik / prvostupnica odnosno baccalaureus/baccalaurea menadžmenta i produkcije u kulturi (kratica: bacc. cult.).

Stručni prijediplomski studij Upravljanje opskrbnim lancima traje 6 semestara (3 godine), a njegovim završetkom stječe se 180 ECTS bodova te naziv  prvostupnik / prvostupnica odnosno baccalaureus/baccalaurea inženjer gospodarske logistike(kratica: bacc. ing. logist.).

https://pvzg.hr/wp-content/uploads/2022/09/zasto-pvzg-bg.jpg
https://pvzg.hr/wp-content/uploads/2022/09/erasmus.png
Erasmus+ je najveći program Europske unije za obrazovanje, osposobljavanje, mlade i sport koji promiče mogućnosti učenja za pojedinice u Europskoj uniji i izvan nje, suradnju između obrazovnih ustanova, organizacija mladih, poduzeća, lokalnih i regionalnih vlasti kao i nevladinih udruga te podršku reformi politike u zemljama članicama i suradnja sa zemljama koje nisu dio EU.
https://pvzg.hr/wp-content/uploads/2022/09/3sto7_logo_2.png
Kreativni odjel zamišljen je kao interni praktikum za studente Poslovnog veleučilišta Zagreb unutar kojeg oni imaju priliku sve naučeno u teoriji marketinga i komunikacija primijeniti u praksi, na konkretnim projektima.
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image