Opće
informacije

Opće
informacije

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
https://pvzg.hr/wp-content/uploads/2022/07/float-indigo-35-w2w.png
https://pvzg.hr/wp-content/uploads/2022/07/float-yellow-wr.png

Opće informacije

Poslovno veleučilište Zagreb (nekada Visoka poslovna škola Zagreb) 2006. godine upisalo je prvu generaciju studenata Stručnog preddiplomskog studija marketinga i komunikacija, čiji je osnivač Pučko otvoreno učilište Zagreb, obrazovna ustanova sa stogodišnjom tradicijom i značajnim ugledom u hrvatskom obrazovanju, posebice kao vodeća institucija u području cjeloživotnog učenja. Protekom vremena Veleučilište je razvijalo svoje obrazovne usluge i danas se aktivno izvode tri stručna prijediplomska i jedan stručni diplomski studij.

Poslovno veleučilište Zagreb nalazi se u poslovnom središtu grada, u srcu Sveučilišne aleje (Ulica grada Vukovara 68), okružena obrazovnim i poslovnim institucijama koje pružaju savršeno okruženje za budućeg poslovnog čovjeka.

U današnjem poslovnom svijetu razni poslovi u brojnim tvrtkama zahtijevaju daljnje usavršavanje i edukaciju kako bi se plasirali na tržište i pokazali predanost učenju i napredovanju. Poslovno veleučilište Zagreb omogućuje vam da postignete sve potrebne kvalifikacije za svoj profesionalni napredak, usavršite svoje znanje i steknete dodatne vještine.

https://pvzg.hr/wp-content/uploads/2022/08/nasa-prica-02.jpg
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image