Upisi

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
https://pvzg.hr/wp-content/uploads/2022/07/float-red-35-wr2.png
https://pvzg.hr/wp-content/uploads/2022/07/float-indigo-35-w2w.png

Odaberi studij

Poslovno veleučilište Zagreb provodi stručni prijediplomski studij u trajanju od tri godine i stručni diplomski studij u trajanju od dvije godine.

Završetkom stručnog prijediplomskog studija Marketinga i komunikacija stječe se 180 ECTS bodova te stručni naziv prvostupnik/prvostupnica (baccaleures/baccalaurea) marketinga i komunikacija (kratica: bacc. oec.).

Poslovno veleučilište Zagreb od 2016. godine provodi stručni prijediplomski  studij Menadžment i produkcija u kulturi. Studij traje 6 semestara (3 godine), a njegovim završetkom stječe se 180 ECTS bodova te naziv  prvostupnik/prvostupnica odnosno baccalaureus/baccalaurea menadžmenta i produkcije u kulturi (kratica: bacc. cult.). Studij se izvodi kao redoviti i izvanredni.

S početkom u akademskoj godini 2017./2018., Poslovno veleučilište Zagreb provodi i stručni prijediplomski studij Upravljanje opskrbnim lancima. Studij traje 6 semestara (3 godine), a njegovim završetkom stječe se 180 ECTS bodova te naziv  prvostupnik/prvostupnica odnosno baccalaureus/baccalaurea inženjer gospodarske logistike (kratica: bacc. ing. logist.). Studij se izvodi kao redoviti i izvanredni.

Uz prijediplomske stručne studije, PVZG od 2015. godine provodi i sztučni diplomski studij Marketinga i komunikacija. Stručni diplomski studij Marketing i komunikacije traje 4 semestra (2 godine), a završetkom studija stječe se 120 ECTS bodova te naziv magistar marketinga i komunikacija (kratica: mag. oec.). Studij se izvodi kao redoviti i izvanredni.

https://pvzg.hr/wp-content/uploads/2022/07/studij01-1280x960.jpg
Prijediplomski stručni studij
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image