Naša priča

Naša priča

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
https://pvzg.hr/wp-content/uploads/2022/07/float-red-35-wr2.png
https://pvzg.hr/wp-content/uploads/2022/07/float-indigo-35-w2w.png

Upoznajte Poslovno veleučilište Zagreb

Današnje Poslovno veleučilište Zagreb (osnovano pod nazivom Visoka poslovna škola Zagreb) steklo je svoju prvu dopusnicu za izvođenje preddiplomskog stručnog studija marketinga i komunikacija 2006. godine. Te 2006./2007. akademske godine upisana je i prva generacija studenata. Naš osnivač je Pučko otvoreno učilište Zagreb, obrazovna ustanova sa stogodišnjom tradicijom i značajnim ugledom u hrvatskom obrazovanju, posebice kao vodeća  institucija u području cjeloživotnog učenja. Protekom vremena Veleučilište je razvijalo svoje obrazovne usluge i danas se aktivno izvode tri stručna prijediplomska i jedan stručni diplomski studij.

Nakon nekoliko uspješnih akademskih godina i velikog broja baccalaureusa, godine 2015. smo udovoljili zahtjevima naših studenata pokretanjem stručnog diplomskog  studija marketinga i komunikacija kao logičnog slijeda naše razvojne strategije.

Zatim smo nastavili raditi na novim studijskim programima. Tako je 2016. godine, po primitku dopusnice Ministarstva obrazovanja, znanosti i sporta RH, pokrenut prijediplomski stručni studij Menadžment i produkcija u kulturi, a 2017. i studij Upravljanje opskrbnim lancima što je rezultiralo činjenicom da smo 2018. godine prerasli u veleučilište.

https://pvzg.hr/wp-content/uploads/2022/08/nasa-prica.jpg

Poslovno veleučilište Zagreb nalazi se u poslovnom središtu grada, u srcu Sveučilišne aleje (Ulica grada Vukovara 68), okruženo obrazovnim i poslovnim institucijama koje pružaju savršeno okruženje za budućeg poslovnog čovjeka.

U današnjem poslovnom svijetu razni poslovi u brojnim tvrtkama zahtijevaju daljnje usavršavanje i edukaciju kako bi se plasirali na tržište i pokazali predanost učenju i napredovanju. Poslovno veleučilište Zagreb omogućuje vam da postignete sve potrebne kvalifikacije za svoj profesionalni napredak, usavršite svoje znanje i steknete dodatne vještine. Naš je cilj kontinuirano podizati kvalitetu naših studijskih programa, te pratiti promjene u društvu, prilagođavati im se uvodeći nove tehnologije i slijediti potrebe tržišta rada.

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image