Alumni klub

Alumni klub

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
https://pvzg.hr/wp-content/uploads/2022/07/float-red-35-wr2.png
https://pvzg.hr/wp-content/uploads/2022/07/float-indigo-35-w2w.png

Alumni klub

Alumni klub je udruženje bivših studenata Poslovnog veleučilišta Zagreb, a mi smo ponosni na svojih preko 710 diplomanata.

Pozivamo Vas da ostanete u kontaktu sa fakultetom i da nastavite podupirati naše vrijednosti u visokom školstvu kroz propagiranje, uključenost i davanje. Nadamo se da ste ostvarili kontakte i prijateljstva koja su dragocijena i dugovječna. Sa velikim brojem alumni-a koji zovu Poslovno veleučilište Zagreb svojim alma mater, dijelom ste raznolike i dinamične obitelji alumni-a, od učitelja i novinara do direktora i sportskih zvijezda.

Kao diplomant Poslovnog veleučilišta Zagreb, automatski dobijate članstvo u PVZG Alumni klubu. Bilo da svojim domom zovete Zagreb ili neki drugi dio Lijepe Naše, povezani ste kroz posebnu mrežu koja je dijelom obitelji Poslovnog veleučilišta Zagreb, gdjegod išli i štogod radili.

https://pvzg.hr/wp-content/uploads/2022/07/studij003.jpg

Kako se mogu uključiti?

Pozivamo Vas da se uključite u život fakulteta na način koji je vama značajan. Pridružite nam se i sudjelujte u događanjima, volontiranju i dijeljenju vašeg i našeg ponosa. Znanje koje smo dobili i iskustva koja smo doživili pomogla su nam u uspješnom vođenju karijera i života. Vrijednost naših diploma je porasla dok je PVZG rastao horizontalno otvaranjem novih studijskih prijediplomskih programa, ali i otvaranjem stručnog diplomskog studija. I mi se možemo uključiti da se nivo kvalitete nastavi za buduće generacije studenata.

Ažurirajte vaše informacije i podijelite vašu priču. Popunjavanje pristupnice za Alumni klub je prvi korak (nalazi se na dnu stranice). Ukoliko se samo želite prijaviti ili podijeliti vašu priču, molim da nas kontaktirate putem emaila alumni@pvzg.hr.

  • Povežite se s nama preko društvenih mreža: https://www.facebook.com/VpszAlumni
  • Objesite svoju PVZG diplomu u vaš ured ili na radno mjesto.
  • Posjetite Alumni događanja i povedite prijatelja.
  • Podijelite svoje iskustvo na PVZG-u s potencijalnim studentom i njegovim roditeljima i ohrabrite ih da se prijave na PVZG.
  • Pomozite studentu ili kolegi alumni-u s njegovom karijerom.
  • Održite predavanje ili se obratite studentskim grupama i podijelite svoja iskustva s njima.
  • Ostanite u kontaktu s profesorima i osobljem fakulteta.
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image