Održana sjednica Povjerenstva za osiguravanje kvalitete: Predstavljeni rezultati drugog dijela istraživanja studentske dobrobiti te usvojen plan provedbe ispitivanja studentskog vrednovanja rada nastavnika

Sjednica Povjerenstva za osiguravanje kvalitete Poslovnog veleučilišta Zagreb održana je u srijedu 29. svibnja 2024. godine s početkom u 15:30h. Središnja tema sjednice bilo je predstavljanje rezultata drugog dijela istraživanja studentske dobrobiti na svim studijskim programima, te usvajanje plana provedbe ispitivanja studentskog vrednovanja rada nastavnika u ljetnom semestru tekuće akademske godine.

Riječ je o standardnom procesu vrednovanja kvalitete nastave koje se provodi uoči završetka semestra, a koje uključuje vrednovanje putem anketnog upitnika, ali i fokus grupa te dubinskih intervjua sa studentima svih studijskih godina. Istodobno, provodi se i proces vrednovanja kvalitete nastave kod studenata koji sudjeluju u programima dolazne mobilnosti (Erasmus + program), kao i proces samovrednovanja rada nastavnog i nenastavnog osoblja.
Na sjednici su usvojena izvješća o održanim gostujućim predavanjima i terenskoj nastavi, kao i izvješće o zadovoljstvu didaktičkim webinarom za nastavnike.

(Zagreb, 29. svibnja 2024.)