Otvorene su prijave za LUMEN Business

Dragi studenti,

s veseljem vam javljamo da su otvorene su prijave na natjecanje LUMEN Business koje organizira udruga eSTUDENT. Prijaviti se možete do 24. siječnja putem forme.

LUMEN Business najpoznatije je studentsko natjecanje u rješavanju poslovnih slučajeva u Hrvatskoj i regiji. Cilj mu je ostvariti suradnju između studenata i poduzeća.

LUMEN je naziv za platformu četiri studentska natjecanja, koja su ujedno i najveća natjecanja ovog tipa u regiji, a pokrivaju područja Business, Data Science, Development i Engineering.

Želimo vas ohrabriti da se prijavite na natjecanje jer su ovakva iskustva nevjerojatna prilika za osobni i profesionalni razvoj. Evo nekoliko motivirajućih razloga zašto biste trebali sudjelovati:

Stjecanje praktičnog iskustva: Natjecanja u rješavanju poslovnih slučajeva pružaju vam priliku primijeniti teorijska znanja iz različitih područja na stvarne poslovne izazove. To će vam pomoći u razumijevanju kako se teorija prenosi u praksu.

Timski rad: Natjecanja često zahtijevaju suradnju u timu. Rad u timu razvija vaše vještine komunikacije, rješavanja problema i suradnje, što su ključne vještine u poslovnom svijetu.

Povezivanje s poslovnim svijetom: Sudjelovanje u natjecanju pruža vam priliku povezati se s tvrtkama, mentorima i stručnjacima iz industrije. To može otvoriti vrata za buduće prilike za praksu ili zaposlenje.

Izgradnja portfelja i CV-a: Sudjelovanje u natjecanju dodaje vrijednost vašem životopisu. Pokazuje poslodavcima da ste inicijativni, sposobni rješavati kompleksne probleme i da ste spremni uložiti dodatan trud kako biste se istaknuli.

Razvoj analitičkih vještina: Rješavanje poslovnih slučajeva zahtijeva analizu podataka, istraživanje tržišta i donošenje informiranih odluka. Ove vještine su izuzetno važne u poslovnim situacijama i mogu vam pomoći u bilo kojoj karijeri koju odaberete.

Nagrade i priznanja: Uz zadovoljstvo rješavanja izazova, mnoga natjecanja nude i nagrade ili priznanja koja dodatno mogu pojačati vašu karijeru.

Sudjelovanje u natjecanju u rješavanju poslovnih slučajeva nije samo izazovno iskustvo već i prilika za učenje, rast i stvaranje trajnih veza u poslovnom svijetu. Ne propustite priliku da pokažete svoj potencijal i steknete vrijedno iskustvo koje će vas odvojiti od drugih kandidata. Naravno, sigurno će vam pomoći i da lakše naučite neke predmete.

#pvzg #lumenbusiness

 

Share