Posjet studenata praktikuma “Primjena umjetne inteligencije u marketingu” tvrtki “Determ”

Studenti diplomskog studija Marketinga i komunikacija posjetili su tvrtku “Determ”, renomiranog pružatelja usluga u području media monitoringa i analitike. Ovaj posjet bio je dio terenske nastave praktikuma “Primjena umjetne inteligencije u marketingu” koji se održava pod vodstvom predavačice Kristine Kratofil.

“Determ” je svjetski poznata tvrtka koja razvija napredne tehnološke alate za praćenje i analizu medijskog sadržaja na internetu, pružajući korisnicima mogućnost praćenja spominjanja njihovih brendova, kompanija ili konkurencije u stvarnom vremenu. Njihovi alati omogućavaju korisnicima da dobiju brze i precizne informacije, što je izuzetno važno u dinamičnom svijetu marketinga.

Tijekom posjeta, Antun Tomašević, Martina Pranjić i Nikolina Pitner Zlatec, ključni članovi tima “Determ”, poveli su studente u razgledavanje ureda i održali su predavanje. Studentima su predstavili kako tvrtka koristi umjetnu inteligenciju u svakodnevnom radu, s posebnim osvrtom na primjenu umjetne inteligencije u marketingu i poboljšanju korisničkog iskustva. Ova interaktivna sesija omogućila je studentima da iz prve ruke dožive kako se tehnologije umjetne inteligencije mogu primijeniti u praksi i koje su prednosti njihove upotrebe u realnom poslovnom okruženju.
Posjet “Determu” bio je izuzetno koristan za studente, jer su mogli povezati teoretska znanja s praktičnim primjerima iz industrije, što će im svakako pomoći u budućim profesionalnim izazovima.