PRIJAVE U TIJEKU: STUDENTSKA KONFERENCIJA “NEKI NOVI KLINCI”

Osnovni cilj konferencije je potaknuti interakciju studenata odnosa s javnošću i komunikologije i izabranih kolega koji se bave odnosima s javnošću u raznim sferama društva – u tvrtkama, ustanovama i agencijama i dati priliku za stjecanje praktičnih i teorijskih znanja iz odnosa s javnošću. Organizira se od 2014. godine, kada je prepoznata potreba dodatnog obrazovanja studenata koji studiraju odnose s javnošću i komunikacije.

Ovo je jedina konferencija svoje vrste u Hrvatskoj, usmjerena specifično na suradnju s fakultetima, učilištima i sveučilištima kako bi studentima pružila najbolje iz područja svog djelovanja. Predavači su renomirani stručnjaci iz područja odnosa s javnošću, a kako je iz godine u godinu rastao interes za konferencijom, tako su rasle i ambicije organizatora pa je svaka slijedeća konferencija posjećenija i tematski prilagođenija studentskoj populaciji.

Ovogodišnja Studentska konferencija “Neki novi klinci” održat će se u Palmotićevoj ulici 82/1, Sveučilište VERN’ 2. prosinca 2022. godine s početkom u 10 sati.

Sudjelovanje je besplatno.
Svoj dolazak možete prijaviti OVDJE.

U sklopu Studentske konferencije dodijelit će se godišnje studentske nagrade “Mlada nada”.

 

(Izvor: https://www.huoj.hr/studentska-konferencija/)