Najava gostujućeg predavanja: Izvorka Jurić

DOLAZI NAM U GOSTE NAGRAĐIVANA DIZAJNERICA IZVORKA JURIĆ IZ DIG STUDIA

Nagrađivana kreativna i art direktorica Izvorka Jurić, suosnivačica DIG studija, dolazi nam u goste u sklopu kolegija Razvoj proizvoda i dizajn, u ponedjeljak, 22. travnja. Studentima će predstaviti neke od brojnih radova. DIG studio je na netom završenim Danima komunikacija u Rovinju pokupio nekoliko IdejaX medalja, upravo za brendiranje i dizajn ambalaže. Izvorka je također sudjelovala na jednom od panela.

Dig je jednostavan, duhovit i inventivan studio s bogatim iskustvom u dizajnu, kreativnoj komunikaciji i izgradnji brendova. Studio čini mali tim stručnjaka za dizajn, brendiranje i dizajn ambalaže; tim koji će duboko proniknuti u bit proizvoda ili brenda i pronaći svježe, inovativne ideje kako ga učiniti jedinstvenim i upečatljivim. Dig studio radi za brojne međunarodne klijente i specijaliziran je za stvaranje dizajnerskih rješenja po mjeri.

Dig studio organski se razvio iz nagrađivanog studija Design Bureau Izvorka Jurić.
Izvorka, koja ima veliko iskustvo u dizajnu i vizualnim komunikacijama, posebice brendiranju i dizajnu pakiranja, sklopila je partnerstvo s mladim talentiranim dizajnerom Juricom Kosom. Posljednjih pet godina Jurica je uvelike pridonio razvoju projekata Design Bureaua i ta uspješna suradnja dvoje osebujnih dizajnera okrunjena je partnerstvom te formiranjem zajedničkog studija. Dig studio okuplja i širi krug suradnika koji ne samo da odlično poznaju područja copywritinga, ilustracije, fotografije, animacije i dr., već posjeduju i autorski pristup neophodan za stvaranje jedinstvenih brendova sa stavom.
Više na: https://dig.studio/

Photo by: Mladen Šarić