POZIV NA GOSTUJUĆE PREDAVANJE IVANE MATIĆ: ZAŠTO JE VAŽNA POSLOVNA MREŽA ŽENA U BIZNISU?

Gostujuće predavanje Ivane Matić održat će se u srijedu 11. siječnja 2023. godine u sklopu kolegija Poslovni marketing u predavaonici P-303 u 17:00 sati na Poslovnom veleučilištu Zagreb. Riječ je o inicijativi nositeljice kolegija Sanje Varlaj, mag. oec., NLP Master practitioner & business coach koja ima bogato iskustvo i kao poslovna savjetnica.

Ivana Matić osnivačica je mreže žena u biznisu Women in Adria, uspješna poslovna žena, majka troje djece i hrabra poduzetnica. Prije pokretanja vlastitog biznisa, iskustvo je stekla radeći 10 godina u međunarodnim revizorsko-konzultantskim kućama. Zašto je važna poslovna mreža žena u biznisu? Kako postati uspješna poslovna žena? Kako uskladiti privatni i poslovni život? samo su neka od pitanja na koja će predavanje nastojati odgovoriti.

U nastavku donosimo i nekoliko riječi o mreži Women in Adria:

,,Women in Adria je poslovna mreža žena u biznisu. U 10 godina naš network je postao najmoćnija mreža koja povezuje poduzetnice i žene iz korporativnog svijeta i javnog sektora. Naše aktivnosti uključuju stotinjak networking eventa godišnje te niz edukacije za poslovni i osobni razvoj. Od prošle godine poslujemo i u Bosni i Hercegovini. Istovremeno smo i savjetnik korporacijama kojima pomažemo razumjeti ovaj profitabilni tržišni segment i razviti odnos s njima.“