ODRŽANO GOSTUJUĆE PREDAVANJE IVANE MATIĆ, OSNIVAČICE WOMEN IN ADRIA

U srijedu 11. siječnja 2023. godine u sklopu kolegija Poslovni marketing održano je gostujuće predavanje Ivane Matić. Riječ je o inicijativi nositeljice kolegija Sanje Varlaj, mag. oec., NLP Master practitioner & business coach koja ima bogato iskustvo i kao poslovna savjetnica.

Ivana Matić osnivačica je mreže žena u biznisu Women in Adria, uspješna poslovna žena, majka troje djece i hrabra poduzetnica. Prije pokretanja vlastitog biznisa, iskustvo je stekla radeći 10 godina u međunarodnim revizorsko-konzultantskim kućama

Predavanje je bilo namijenjeno studentima 3. godine preddiplomskog studija Marketinga i komunikacija. Čuli smo i svjedočili kako u praksi izgleda kada se primjenjuje strategija Relationship marketinga, kako djeluje kupovni centar te zašto je važno imati dobre pregovaračke vještine. Ivana Matić podijelila je svoja iskustva o tome kako koristi glavne alate iz B2B marketinga te otkrila što je bilo ključno za privlačenje i zadržavanje poslovnih suradnika, partnera/sponzora i naravno članica mreže.

Ovakva predavanja pružaju priliku studentima PVZG-a da utvrde teoriju koju su odslušali tijekom semestra te da kroz prave poduzetničke priče i case-studije povežu teoriju i praksu u vlastitom (budućem) poslovnom životu.