PR STRUČNJAK KREŠIMIR MACAN STUDENTIMA ĆE OTKRITI ZAŠTO JE UVIJEK „FOKUSIRAN NA REZULTAT“

„Ovo je posao koja vas natjera da nešto naučite o svakoj struci, da ju počnete gledati drugim očima, cijeniti i razumjeti“, riječi su Krešimira Macana. Jedan od najboljih stručnjaka za odnose s javnošću u Hrvatskoj i regiji, studentima će 30. studenog od 17 sati u sklopu kolegija „Strategije upravljanja odnosima s javnošću“ na Poslovnom veleučilištu Zagreb otkriti tajne uspjeha kampanja koje su iz temelja mijenjale političku sliku u našoj, ali i susjednim državama.

Na kolegiju kojeg predaje Gordan Turković, Krešimir Macan će održati gostujuće predavanje pod nazivom „Fokusiran na rezultat“. Studentima će tom prilikom približiti svoje promišljanje kampanja, proces dolaska do pobjedničkih formula i koliko mu dugogodišnje iskustvo bavljenja komunikacijskim menadžmentom pomaže pri osmišljavanju kreativnih rješenja u politici i van nje.m

Krešimir Macan specijalizirao je krizno i strateško komuniciranje u politici te digitalne društvene medije. Vlasnik je i osnivač Manjgure, jedne od najstarijih hrvatskih agencija za odnose s javnošću osnovane daleke 1997. godine. Vodio je komunikaciju za brojne domaće i strane investicije, uspješno radio u nizu izbornih kampanja u Hrvatskoj i regiji, savjetovao dvojicu hrvatskih premijera, ali i gradio reputaciju brojnih domaćih brendova.

Hrvatska udruga za odnose s javnošću (HUOJ), 2019. godine dodijelila mu je nagradu Grand PRix za ukupan dosadašnji rad u odnosima s javnošću te poseban doprinos razvoju struke.