Iskustva studiranja na PVZG-u

Pitali smo naše studente u anonimnoj anketi, koliko im je teško studirati na PVZG-u, a u nastavku donosimo nekoliko dojmova:

 

“Studij marketinga na PVZG-u nije ni jednostavan, ni pretežak. Sve ovisi o tome koliko je student voljan raditi. Jasno, potrebno je uložiti trud, ali ako si redovan na predavanjima, sve ide puno lakše. Profesori imaju razumijevanja, i u većini slučajeva izađu u susret, što je meni osobno jako važno s obzirom da studiram uz posao.”

 

“Kad bih morala izdvojiti najstrožeg ili najblažeg profesora, odgovor bi bio da ga nema. Većina profesora ima jednak pristup, što znači da se od studenata očekuje određeno zalaganje, ali isto tako i profesori nastoje studentima prenijeti znanje, i uz praktične primjere i vježbe približiti nam što nas očekuje u budućnosti i na poslu. Profesori su susretljivi. Preporučila bih studentima PVZG, tko ima volje naučiti će puno.”

 

“Nije teško odgovoriti na ovo pitanje, jer je studiranje na PVZG-u zaista jedno dobro iskustvo. Naravno, uvijek se nađe i malo zahtjevniji profesor, ali s obzirom da sam studirao na drugom učilištu prije, mogu provjereno reći da niti jedan profesor na PVZG-u ne trenira strogoću na studentima. Položio sam sve u roku i diplomirao nedavno, tako da mogu iz prve ruke reći da je sve prošlo dosta glatko. Kolegama poručujem da svakako upišu PVZG, upoznati ćete puno kolega, i naići na puno dobrih prilika. Stvaraju se prijateljstva, ali se sklapaju i poslovi!”

 

“PVZG studij komunikacija mi je sigurno jedna od najboljih odluka u životu. Uspio sam unaprijediti svoje komunikacijske vještine, kao i javni nastup. Profesori su stručni, susretljivi i strpljivi.”

 

“Upisala sam PVZG uz rad i mogu reći da je prilično zahtjevno uskladiti i posao i faks, ali na kraju je sve ispalo puno lakše nego što sam u početku mislia. Iskreno savjetujem svima da budu što redovniji na predavanjima, jer je tako puno lakše polagati ispite. Profesori su različiti, ali svi imaju prijateljski pristup i posvete se studentima maksimalno. Ako želite napredovati u poslu i povećti prihode, faks sigurno nike loša ideja.”

 

Nadamo se da su vam iskustva iz prve ruke barem malo olakšala u donošenju odluke, a vas pozivamo da nam se slobodno javite za sva dodatna pitanja. 🙂

#pvzgiskustva #iskustvastudenata #upišipvzg

 

Share