Naše studentice Bianca Gerbec i Sara Medić sudjelovale na YOU Influence Academy

Bianca Gerbec, studentica druge godine stručnog prijediplomskog studija Marketinga i komunikacija te Sara Medić, studentica prve godine stručnog prijediplomskog studija Menadžmenta i produkcije u kulturi sudjelovale su na YOU Influence Academy.

Samsung YOUniversity predstavio je prvu YOU Influence Academy – inovativni program koji provodi u suradnji s jednom od najistaknutijih platformi za influencere – JoomBoos. Temeljito osmišljen program pružio je podršku svima koji teže izgradnji ili unaprjeđenju svoje karijere na društvenim mrežama, a iskusna utjecajna imena iz svijeta influencera pružaju im uvod u ključne aspekte uspjeha na društvenim mrežamaBorna Rastović, poznatiji kao 8rasta9, Rafaela Seba, poznatija kao Raff the child i Petra Dimić, poznatija kao SaamoPetraa.

Savladaj društvene mreže uz Samsung inovacije

Polaznici su u sklopu programa imali mogućnost istražiti umjetnost stvaranja sadržaja i dubine brendiranja. Sveobuhvatni pristup obuhvaćao je niz interaktivnih predavanja i radionica koje su vodili stručnjaci iz relevantnih industrija, a kroz kombinaciju predavanja, praktičnih radionica i mentorskog pristupa – polaznici su stekli vještine i znanja koja su ključna za pretvaranje strasti prema društvenim mrežama u održivu karijeru ili hobi.

Različita struka, jedna Akademija i obilje znanja

Predavači na YOU Influence Academy donose bogato iskustvo iz različitih područja kako bi što bolje i kvalitetnije prenijeli znanja polaznicima. Dominik Beber, Digital Business Development Manager na RTL-u, Marko Janković, direktor u tvrtki Jedinica, Ena Rajić, autorica i performerica, Roberto Turk, voditelj tehničke produkcije na 24 sata, Denijal Jakupović iz tvrtke Samsung, Antica Vulić, zamjenica direktora i voditeljica komercijalnog poslovanja na JoomBoosu i 24sata video te Morana Rastić, zamjenica urednice brenda JoomBoos i voditeljica projekata, zajedničkim snagama su pružili polaznicima dubinski uvid u razne teme.

Od osnova do suvremenih trendova na digitalnoj sceni

Program je obuhvaćao širok spektar tema, počevši od osnovnih pojmova, istraživanja najuspješnijih marketinških kampanja, planiranja objava, pa sve do analize trendova u (vertikalnom) videu i ključnih čimbenika za učinkovitu promociju. Uz ove stručnjake polaznici su imati priliku steći duboko razumijevanje suvremenih marketinških strategija i alata za uspješno pozicioniranje na digitalnoj sceni.

U sklopu YOU Influence Academy, koja se održavala od 10. do 25. studenoga 2023., sudjelovalo je 20 odabranih polaznika koji su imali najkreativnije prijave. Nakon uspješnog završetka programa, sudionik s najkreativnijom idejom za viralni videozapis osvojio je vrijednu nagradu – pametni telefon Samsung Z Flip5, vrhunski uređaj koji je savršen suputnik za stvaranje vrhunskog sadržaja namijenjenog društvenim mrežama.

Kako je izgledao cijeli proces, kako su se snašli odabrani sudionici možete pogledati u fotogaleriji u nastavku koja donosi djelić atmosfere.

Poslovno veleučilište Zagreb čestita Samsungu na odličnom projektu i zahvaljuje na prilici za uspješnom suradnjom!

(Zagreb, 29. studenoga 2023.)