Održan sastanak s vanjskim suradnicima uoči početka nove akademske godine i radionica na temu ishoda učenja

Sastanak vanjskih suradnika svih studijskih katedri koji izvode nastavu u zimskom semestru akademske godine 2023./2024. održan je u četvrtak 21. rujna 2023. u predavaonici P3 s početkom u 17:00h.

Sastanak je otvorio Goran Luburić, mag. oec., prodekan za nastavu i studente koji je okupljenima predstavio nove kolegije i nove izvođače, ali i osigurao brojne servisne informacije kao podsjetnik na njihove dužnosti i obaveze, kao i olakšao integraciju novim kolegama u nastavni proces.

U drugom dijelu sastanka doc. dr. sc. Tanja Grmuša, prof. struč. stud., voditeljica katedre studija Marketinga i komunikacija i predsjednica Povjerenstva za osiguravanje kvalitete Poslovnog veleučilišta Zagreb održala je radionicu na temu ,,Uloga ishoda učenja u visokom obrazovanju i osiguravanju kvalitete nastavnog procesa. U sklopu radionice nastavnike se podsjetilo na potrebu jasnog i jednoznačnog određivanja ishoda učenja, kao i na važnost usklađivanja metoda podučavanja s metodama vrednovanja rada studenata. Nadalje, analizirali su se tipovi vrednovanja rada studenata, kao i oblici provjere znanja na razini kolegija.

Sastanak i radionica održani su u hibridnom obliku – u predavaonici i putem Zoom platforme kako bi se omogućilo sudjelovanje na istoj što većem broju nastavnika s ciljem osiguravanja internog prijenosa znanja na vanjske dionike i jačanja nastavničkih kompetencija.

(Zagreb, 22. rujna 2023.)

(Foto: Sanja Rocco)

 

Share