Otvorene su prijave za Young Leaders Forum

Međunarodna konferencija Young Leaders Forum održat će se od 26. do 28. travnja, na otoku Sv. Katarina pored Rovinja, a namijenjena je istaknutim mladim profesionalcima (18 – 35 godina). Sudionici će imati priliku čuti o mnogim zanimljivim temama vezanim uz razvoj poslovanja, suradnju između Sjedinjenih Američkih Država i Republike Hrvatske, međunarodnom poslovanju i razvoju vještina. 

Neki od istaknutih predavača ovog foruma su: Pete Radovich (kreativni direktor CBS sporta), Chris Williams (osnivač Lucille’s Hospitality Group), Sandra Švaljek (zamjenica guvernera HNB-a), Zdravko Marić (bivši ministar financija), Vedrana Pribičević (ekonomska analitičarka, ZSEM), Aurora Volarević (izvršna direktorica u Infobipu), Vedrana Likan (savjetnica u Colliersu), Bruno Bajec (regionalni menadžer u Dell Technologies), Vedran Bajer (country manager u Microsoftu), Krešimir Macan (komunikacijski savjetnik i predavač).

Forum će okupiti limitirani broj sudionika, a sudjelovanje je omogućeno odabranim mladim liderima kroz prijave i direktan poziv.

Što očekivati od Young Leaders Foruma?
  • 20+ zanimljivih predavača iz različitih industrija
  • Bogati formalni i neformalni
  • Jedinstvena lokacija
  • Prilike za upoznavanje s kolegama i vodećim stručnjacima iz različitih industrija

Sudjelovanje na konferenciji je besplatno, a sudionici trebaju sami podmiriti troškove puta i smještaja u hotelu Katarina na otoku Sv. Katarina. Cijeli otok je rezerviran za potrebe održavanja konferencije.

Prijaviti se možete putem LINKA do 31. ožujka.

Za više informacija pogledajte: https://youngleaders.huki.hr/

(Zagreb, 22. ožujka 2023.)