AIESEC u Zagrebu regrutira studente

Svoje slobodno vrijeme želiš provesti u okruženju sa svojim vršnjacima? Želiš steći brdo novog iskustva, kao i korisnih vještina koje će ti itekako dobro doći na tvome budućem radnom mjestu? Ili možda želiš naučiti kako biti timski igrač i probuditi „uspavanog“ lidera u sebi?

AIESEC je pravo mjesto za tebe!

Pitaš se što je to AIESEC uopće?

AIESEC je globalna ne-za-profitna i nevladina studentska organizacija, osnovana 1948. godine. Danas posluje u više od 100 zemalja diljem svijeta, a u Hrvatskoj djeluje od davne 1953. godine i to u čak 4 trenutno aktivnih lokalnih odbora u Zagrebu, Osijeku, Zadru i Splitu. AIESEC mladima omogućuje osobni, kao i profesionalni razvoj, stjecanje vrijednog iskustva i primjenjivih vještina za daljnji profesionalni razvitak te ostvarenje liderskog potencijala kroz volonterske i stručne prakse diljem svijeta, razne  konferencije, seminare i edukacije, kao i mnoge druge projekte. Sudjelovanjem u organizaciji i radom na konferencijama, članovi imaju uvid u realne situacije s kojima će se susretati u svojoj daljnjoj karijeri. Članovi AIESEC-a, također dobivaju pregršt prilika za networking na globalnoj razini!

Sve ovo zvuči kao idealna prilika za kreiranje impresivnog CV-a, zar ne?

Timovi koji ti nude zaista širok spektar mogućnosti za vlastiti razvoj i stjecanje novih znanja su : OGX (Tim za odlazne prakse i volontere), ICX (Tim za dolazne prakse i volontere), MKT&PR (Marketing i PR), TM (Team management) te BD&F (Business development i financije).

Titula AIESEC-ovca neće ti pomoći samo pri izgradnji vlastite budućnosti, već time također pridonosiš i boljem, održivijem, zelenijem i inkluzivnijem svijetu držeći se ciljeva održivog razvoja.

Ako želiš biti dio međunarodne tradicije duge skoro 75 godina, odaberi tim koji odgovara tvojim zanimacijama i postani lider svoje budućnosti!

Što čekaš? Prijavi se putem LINKA.

(Zagreb, 22. ožujka 2023.)