PVZG službeni partner međunarodne studentske konferencije

POZIV STUDENTIMA ZA PRIJAVE NA 4. MEĐUNARODNU STUDENTSKU KONFERENCIJU

Kao i proteklih godina, tako i ove, Visoka škola „CEPS-Centar za poslovne studije“ Kiseljak će u mjesecu lipnju 2023. godine organizirati 4. Međunarodnu studentsku konferenciju pod nazivom „Obrazovanje za održivi razvoj“. Pored CEPS-a, organizatori ove konferencije su Visoka škola „Logos centar“ Mostar i Veleučilište u Bjelovaru (Republika Hrvatska). Poslovno veleučilište Zagreb je partner ovogodišnje konferencije.

Studentske konferencije održavaju se od 2019. godine gdje studenti zajedno sa svojim mentorima/profesorima uz prezentirane radove imaju priliku aktivno sudjelovati u razmjeni mišljenja, stjecanju novih znanja i kompetencija.

Pozivamo sve zainteresirane studente da nam se pridruže i da sudjeluju u ovoj konferenciji, pokažu svoje istraživačke vještine te s kolegama s drugih institucija iznesu svoja zapažanja, ideje i razmišljanja.

Ove godine studentska konferencija će se održati u Mostaru, a sudjelovanje je besplatno.
Konferencija će biti u hibridnom formatu, uživo i online (putem MS Teams-a). Svi prezentirani radovi u punom opsegu bit će objavljeni u Zborniku radova. Službeni jezici konferencije su bosanski, hrvatski, srpski i engleski. Struktura radova može biti istraživačka, stručna, pregledna, a o tom odlučuje stručno-naučni odbor.

Finalne verzije radova je potrebno poslati najkasnije do 30.4.2023. godine na e-mail: konferencije.ceps@gmail.com.

Prilikom prijave, potrebno je navesti sljedeće informacije: ime i prezime studenta (i mentora ukoliko je takav slučaj), naziv visokoškolske institucije i naslov rada. Upute za autore jednake su onom za časopis Društvena i tehnička istraživanja, a koje možete pogledati na https://www.ceps.edu.ba/DIT.

 

Sfere istraživanja:
  1. ODRŽIVO UPRAVLJANJE POSLOVANJEM
  2. ODRŽIVA I PAMETNA MOBILNOST
  3. ZDRAVLJE I BLAGOSTANJE ZA SVE
  4. ULOGA INFORMACIJSKIH TEHNOLOGIJA U ODRŽIVOM RAZVOJU
  5. OBNOVLJIVI IZVORNI ENERGIJE I ENERGETSKA UČINKOVITOST
  6. ODRŽIVI RAZVOJ DRUŠTAVA BEZ KRIMINALITETA
  7. ZNAČAJ POSTIZANJA ODRŽIVOSTI U ZAŠTITI NA RADU
  8. INOVATIVNI PRISTUPI U OBRAZOVANJU I ODRŽIVI UNIVERZITETI
  9. JEDNAKOST U SVIM SEGMENTIMA DRUŠTVA

 

Planirani termin održavanja međunarodne studentske konferencije je 1.6.2023. godine s početkom u 10 sati u prostorijama Visoke škole „LOGOS-centar“ Mostar i online putem MS Teams-a. Konačan program bit će objavljen na službenoj web stranici Visoke škole „CEPS-Centar za poslovne studije“ Kiseljak.

(Zagreb, 11. ožujka 2023.)