5 razloga zašto trebaš upisati studij marketinga na PVZG-u

Koji studij odabrati, jako je teška odluka. Zapravo biraš budućnost i svoj budući posao i karijeru. Ipak, postoji nekoliko važnih čimbenika koji mogu pomoći kod odabira. Slušajući naše studente, izdvojili smo 5 razloga zašto su oni, a zašto trebaš i ti odabrati upravo studij marketinga:

1. Marketing je zanimanje budućnosti. Iako marketing ima svoje korijene još u drevnim civilizacijama, u zadnjih 20 godina je doživio procvat i jako je traženo zanimanje, a postao je i ključni dio poslovnih strategija.

 

2. Stalno praćenje trendova. S obzirom na digitalno doba, svatko tko se želi ozbiljno baviti marketingom mora pratiti trendove. Da, to znači da ćeš se stalno usavršavati i učiti nove stvari, što je jako bitno da mozak ostane produktivan.

 

3. Mogućnost napretka. Marketing ima nekoliko grana, od asistenata do voditelja, a i direktora. Dakle, možeš napredovati, nećeš stagnirati na jednom mjestu godinama i za 10 godina se pogledati u ogledalo i shvatiti da moraš raditi isti posao do kraja života.

 

4. PVZG studij ima puno prakse. Teorija je ponekad nezaobilazna, ali na PVZG-u profesori zaista sve što mogu studente uče na praktičm primjerima i iskustvima iz stvarnog života. Stalno nam dolazi puno gostujućih predavača s aktualnim temama.

 

5. Male grupe, kvalitetnije studiranje. Profesori zaista sve studente poznaju i trude im se posvetiti individualno koliko god je to moguće. Svaki profesor će ti biti na raspolaganju za pitanja i van predavanja.

 

Dakle, marketing je svakako zanimanje s kojim ne možeš pogriješiti, mogućnosti napretka su velike, a specijalizirati se možeš u bilo kojem području, ili u više njih. Svi traže marketingaše. Ako se i dalje dvoumiš, pročitaj više o našem studiju na poveznici:

https://pvzg.hr/upisi/studij-marketinga-i-komunikacija/

 

Veselimo se upoznati te!